Call Us: 03 – 8062 5891

Sliding Autogate Wheels Replacement & Autogate Motor Installation Specialist

Sliding Autogate Wheels Replacement & Autogate Motor Installation Specialist

Kali ini job tough sikit sebab kami perlu buat sliding auto gate roller wheels replacement dan juga pasang dc sliding autogate motor. Tapi tak adalah sampai satu hari masa yang diambil untuk buat, lebih kurang dalam 3 jam lebih je. Kami kan specialist in gate & autogate system jadi team kami memang berpengalaman dan mahir. Mula-mula kami akan replace sliding auto gate bottom wheel dulu dan kemudian baru pasang FBM 328 Sliding Autogate System. Sebenarnya customer ada panggil auto gate installer klang area, katanya kawan dia recommend kan, sampai kan dah datang tengok keadaan macam mana, tapi tak boleh, kalau pasang autogate mereka tahu, nak tukar roda sliding autogate mereka taktahu. Customer nak sekali senang. Kemudian jumpa auto gate company puchong kami, jadi kamilah yang buat tukar roda autogate dan pasang autogate.

Tak semua autogate company klang valley atau auto gate installer klang valley mereka boleh selesaikan masalah autogate wheel damaged sekali gus boleh pasang autogate atau baiki autogate. EE Automation satu-satunya top autogate company malaysia yang boleh buat dan memberikan servis autogate terbaik.

Pasang Autogate Puchong

Sekarang kami mempunyai new auto gate design 2020 untuk sliding auto gate design 2020 dan swing arm auto gate design 2020. Memang semua famous auto gate brands malaysia dan italy serta heavy duty auto gate system. Kami juga menyimpan auto gate spare parts untuk model autogate lama, yang mana customer lama kami ada masalah autogate, kami boleh gantikan auto gate problem parts. Bukan hanya untuk customer kami, untuk anda juga yang mencari penyelesaian autogate boleh dapatkan auto gate repair service in klang valley kami.

Sliding Autogate Motor Supplier Puchong

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Langkah 1: Tangkap beberapa gambar autogate dan nyatakan apa yang ada perlukan
Langkah 2: Whatsapp kepada 012- 405 8791
Langkah 3: Juruteknik kami akan menghubungi anda untuk appointment

Sekiranya ada ingin menggantikan underground swing auto gate system yang lama atau arm auto gate yang sudah rosak, lebih baik anda menggunakan FBM-929 Arm Autogate System kami.

EE Automation & Technology Sdn Bhd
Showroom: 33, Jalan Puteri ⅛, Bandar Puteri
Puchong, 47100 Puchong, Selangor.
( Besides Giant Hypermarket)
Hotline : 03 – 8062 5891 / 016-639 2272
Website:https://www.eeautomation.com.my

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Now
WhatsApp us