Autogate Specialist
Call Us: 03 – 8062 5891

Replacing Gate’s Wheels/ Rollers and Install Mexigate Super Heavy Duty Autogate System Malaysia

Replacing Gate’s Wheels/ Rollers and Install Mexigate Super Heavy Duty Autogate System Malaysia

 

Selesai semalam tukar roda bawah dan pasang Mexigate Super Heavy Duty Autogate kami. Customer ini datang ke showroom kami untuk melihat sendiri model autogate yang kami bekalkan dan bersetuju untuk memilih Mexigate Super Heavy Duty Autogate kami. Selain menjadi autogate supplier dan autogate installer kami juga boleh membaiki gate dengan change gate bottom wheel, roller, hanges, bearing kami boleh buat. Kami mempunyai roda bawah yang berkualiti buatan Malaysia daripada Johor, kami tidak menggunakan roda biasa yang boleh didapati di hardware shop yang mana tidak tahan lama. Seperti customer ini, developer memberikan folding gate dengan roda bawah yang berkualiti rendah, akibat tidak mahu masalah kelak, customer menukar kepada high quality gate bearing kami.

 

 

 

 

Masih tercari-cari autogate company yang boleh menyelesaikan masalah gate dan autogate anda? Kebanyakkan autogate company mereka hanya tahu mengenai autogate sahaja, masalah gate mereka tidak tahu seperti replace gate bearing, change bottom wheels, adjust gate hinges mereka tidak tahu semua. Tukang besi pula mereka tidak tahu langsung mengenai autogate, jadi macam mana? Anda perlu menghubungi dua orang yang berbeza, dengan bayaran lain?

 

 

Auto Gate Malaysia Promotion

 

 

Tidak perlu, anda hanya perlu menghubungi kami untuk menyelesaikan setiap masalah gate dan autogate anda Kami adalah salah satu pemasang dan pengedar autogate terbesar di Malaysia. Team kami yang berpengalaman memastikan penghantaran dan pemasangan yang cepat kepada pelanggan kami.

 

 

Arm Autogate Malaysia

 

 

Kami mempunyai best brand autogate arm, arm autogate Malaysia dengan arm autogate price yang sangat berpatutan. Selain autogate arm, kami juga ada sliding autogate motor untuk pelbagai jenis sliding autogate motor brand. Service repair autogate arm dan service repiair autogate sliding motor juga kami lakukan kepada anda yang mempunyai masalah autogate system. Autogate spare part pun kami jual dari arm autogate spare part, sliding motor autogate spare part sehingga ke underground autogate spare part seperti autogate control panel, autogate transformer, autogate dc motor, dan macam-macam jenis spare parts autogate kami ada.

 

 

Autogate Supplier Malaysia

 

 

Kawasan popular autogate installation kami di Ampang, Gombak, Cheras, Kepong, Setapak, Selayang, Bangsar, Batu Caves, Wangsa Maju, Petaling Jaya, Sri Petaling, Balakong, Damansara, Kota Damansara, Sunway, Puchong, Kinrara, Subang Jaya, Putra Height, Shah Alam, Setia Alam, Seri Kembangan, Semenyih, Klang, Putrajaya, Cyberjaya, Bangi, Kajang, Serdang, Anggun 1 Setia Alam, Anggun 2 Setia Alam, Bandar Rimbayu.

 

Untuk dapatkan Autogate System Promotion, hubungi kami di talian 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 atau layari https://www.eeautomation.com.my. Anda boleh datang terus ke bilik pameran kami yang beralamat di EE Automation & Technology Sdn Bhd 33, Jalan Puteri 1/8, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor. Mari-mari sementara promosi masih ada.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel 1: 03 - 8062 5891
Tel 2: 03 - 8052 1200
Mobile: 012 - 405 8791
Mobile: 016 - 639 2272

Email: eecctv9@gmail.com

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Us Now
WhatsApp us