Call Us: 03 – 8062 5891

Installation FBM-328 Sliding Autogate System For Factory In Pulau Meranti, Puchong

Installation FBM-328 Sliding Autogate System For Factory In Pulau Meranti, Puchong

Bukan rumah sahaja yang ada masalah autogate, kilang pun hadapi benda yang sama. Kilang ini di Pulau Meranti, Puchong. Mereka menghadapi banyak masalah dengan sliding autogate yang mereka gunakan sebelum ini dan juga installer autogate tidak mahu bertanggungjawab, banyak kali mereka suruh datang servis autogate, tapi banyak alasan. Pernah sekali mereka datang tapi tak boleh buat apa, mereka cakap spare parts autogate tiada, tunggu mereka cari dulu. Sampai sekarang tiada khabar. Customer tiada pilihan, kalau autogate rosak susah aktiviti harian dekat kilang, kenderaan banyak keluar masuk, ia akan melambatkan pengurusan harian.

Syarikat autogate kami disyorkan oleh bos kilang ini punya rakan niaga. Jadi mereka periksa latar belakang syarikat kami terlebih dahulu sebagai langkah berjaga-jaga, takut jadi benda yang sama. Selepas itu baru mereka percaya dengan syarikat kami, banyak juga projek kami, yang kami pasang autogate untuk kilang, ada yang pasang autogate, tukar roda bawah gate, tukar track gate semua kami pernah buat.

Auto Gate Installation In Puchong

Di kilang ini kami melakukan pemasangan dc sliding autogate motor iaitu FBM 328 sliding autogate system terbaru kami dimana autogate gearbox adalah oil bath dan ada autogate backup battery.

Pasukan EE Automation terdiri daripada jurutera dan juruteknik yang terlatih secara profesional. Sama ada anda nak pasang autogate atau baiki autogate untuk industri atau komersial semua kami boleh buat.

Kawasan autogate installation dan autogate service autogate kami di Ampang, Gombak, Cheras, Kepong, Setapak, Selayang, Bangsar, Batu Caves, Wangsa Maju, Petaling Jaya, Kelama Jaya, Sri Petaling, Balakong, Damansara, Kota Damansara, Sunway, Puchong, Kinrara, Subang Jaya, Putra Height, Shah Alam, Setia Alam, Seri Kembangan, Semenyih, Klang, Putrajaya, Cyberjaya, Bangi, Kajang, Serdang, Bandar Rimbayu, Setia Hills, Setia Alam Anggun 1, Setia Alam Anggun 2, Sungai Long, Bukit Jalil.

Untuk pemasangan autogate atau service repair autogate hubungi EE Automation di talian 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 untuk keperluan autogate anda dan layari https://www.eeautomation.com.my. Anda boleh datang terus ke bilik pameran kami yang beralamat di EE Automation & Technology Sdn Bhd 33, Jalan Puteri 1/8, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Now
WhatsApp us