Autogate Specialist
Call Us: 03 – 8062 5891

Folding Gate’s Bottom Wheels Jump Off The Track – Replaced With High Quality Auto Gate Bottom Wheels Made In Malaysia

Folding Gate’s Bottom Wheels Jump Off The Track – Replaced With High Quality Auto Gate Bottom Wheels Made In Malaysia

 

Pagi tadi customer menghubungi kami kerana roda bawah folding gate telah melompat keluar daripada trek. Kami menggantikan dengan high quality double bearing gate bottom wheel buatan Malaysia yang mana ia diproses di Johor dan kami perlu mengambilnya sendiri dimana kami akan membelikan dengan kuantiti yang banyak, kami juga akan menyimpan bottom wheels, gate bearing didalam van untuk dijadikan spare parts, sekiranya ada yang ingin menggantikan roda bawahnya kami boleh terus melakukan, tidak perlu membelinya setiap kali ingin melakukan pemasangan begitu juga autogate system kami membawa semua jenis autogate spare parts seperti automatic gate, auto gate motor, autogate motor, automatic gate control system,autogate control panel, automatic gate control system, autogate transformer, autogate remote control, autogate stopper, dengan spare parts autogate yang kami bawa, kami boleh terus menggantikan bagian autogate anda yang bermasalah.

 

 

EE Automation dapat membantu anda untuk menyelesaikan masalah autogate. Kami melakukan pemasangan autogate sistem, service dan repair autogate. Semua jenis autogate kami boleh buat seperti untuk gate jenis sliding, folding dan swing. Folding Gates – Pagar jenis ini selalu mendapat masalah. Roda sentiasa melompat dari trek. Kami mempunyai teknik khas dan paling canggih untuk menyelesaikan masalah ini. Apabila roda bawah gate tidak bergerak dengan lancar, ia boleh menjadi punya kepada kerosakkan sistem autogate.

 

Supply Bottom Wheel

 

Automatic Gate Service Repair

 

Jika autogate anda tidak berfungsi dengan betul, sangat ideal untuk mempunyai syarikat autogate terkemuka dengan SPARE PARTS untuk mengendalikan kerja. Hubungi EE Automation (Encik Eeson) di 016 – 639 2272 (Sila berkongsi beberapa gambar dan video GATE dan AUTOGATE anda). Kami akan menyediakan alat ganti autogate. Hubungi untuk dapatkan perkhidmatan terbaik 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 atau layari https://www.eeautomation.com.my. EE Automation & Technology Sdn 33, Jalan Puteri 1/8,Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor.

 

Kawasan service gate & auto gate kami meliputi: auto gate repair ampang, auto gate repair kota kemuning, auto gate, auto gate repair subang jaya, auto gate repair shah alam, auto gate repair cheras, auto gate repair kajang, auto gate repair bukit jelutong, auto gate repair in puncak alam, auto gate repair in saujana putra, auto gate repair in bangi, auto gate service, auto gate repair puchong, auto gate service, auto gate puchong, auto gate repair selayang, auto gate repair puchong

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel 1: 03 - 8062 5891
Tel 2: 03 - 8052 1200
Mobile: 012 - 405 8791
Mobile: 016 - 639 2272

Email: eecctv9@gmail.com

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Us Now
WhatsApp us