Call Us: 03 – 8062 5891

Your OAE Arm Autogate Not Working Anymore? Replace With FBM Heavy Duty Arm Autogate

Your OAE Arm Autogate Not Working Anymore? Replace With FBM Heavy Duty Arm Autogate

Ramai juga pengguna arm autogate system ni, bila ada masalah dengan autogate arm mereka, sama ada one side arm not working atau both side arm autogate not working, mereka minta kami tukar kepada model autogate yang lain, taknak guna model autogate sama seperti sebelum ini.

Arm Autogate Subang Jaya

Samalah jugak dengan customer customer di Jalan USJ11/4L Subang Jaya dimana asalnya menggunakan OAE 333A Arm Autogate, yang dilakukan autogate installer usj subang jaya sebelum ini yang pasang oae autogate untuk customer. Lebih kurang dalam 4 tahun ke boleh je, tu pun dah banyak kali buat oae autogate repair service. Sekarang customer buat keputusan untuk buat new auto gate installation. Kali ini mesti kena cari reliable autogate system dan pastikan juga pemasang autogate, auto gate installer tersebut juga berpengalaman serta specialist in auto gate system. Akhirnya customer pilih FBM 929 Arm Autogate System kami untuk gantikan oae autogate 333a, ada beberapa kenalan customer yang menggunakan sistem autogate kami.

Pasang Auto Gate Subang

Memang hampir setiap hari juga kami baiki oae 333a autogate system, kami ada beritahu juga sebelum ini. Anda boleh tengok oae autogate review, oae auto-gate brochure atau oae autogate manual sebelum beli. Tapi jangan risau, apa sahaja model autogate malaysia atau autogate italy yang anda gunakan, kami ada semua auto gate spare parts seperti oae autogate dc motor, autogate controller, oae autogate motherboard, auto gate transformer. Sama ada anda nak kami baiki oae autogate atau pasang oae autogate baru.

Auto Gate Service USJ Subang

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Langkah 1: Tangkap beberapa gambar autogate dan nyatakan apa yang ada perlukan
Langkah 2: Whatsapp kepada 012- 405 8791
Langkah 3: Juruteknik kami akan menghubungi anda untuk appointment

Sekiranya ada ingin menggantikan underground swing auto gate system yang lama atau arm auto gate yang sudah rosak, lebih baik anda menggunakan FBM-929 Arm Autogate System kami.

Auto Gate Installation Service
Heavy Duty Autogate Arm

EE Automation & Technology Sdn Bhd
Showroom: 33, Jalan Puteri ⅛, Bandar Puteri
Puchong, 47100 Puchong, Selangor.
( Besides Giant Hypermarket)
Hotline : 03 – 8062 5891 / 016-639 2272
Website: https://www.eeautomation.com.my

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Now
WhatsApp us