Call Us: 03 – 8062 5891

We Settled 2 Auto Gate Problem On The Spot In Bangi

We Settled 2 Auto Gate Problem On The Spot In Bangi

Tidak semua auto gate repairer klang valley yang boleh baiki auto gate rosak anda on the spot. Selalu mereka akan datang buat auto gate troubleshooting terlebih dahulu tengok apa masalah autogate dan auto gate problem parts mana yang punca autogate tidak berfungsi dengan baik kemudian mereka pergi cari dulu auto gate spareparts tersebut. Berapa lama nak tunggu auto gate problem anda boleh selesai? Itu pun kalau mereka jumpa sparepart autogate yang dicari tapi mereka akan kenakan kos baiki autogate, auto gate repair cost yang tinggi dan kalau tak jumpa? Mesti mereka akan minta untuk tukar kepada sistem autogate baru. Kami yakin diantara pengguna autogate mereka pernah kena macam ini.

Autogate Repairer Bangi

Seperti kami EE Automation, kami akan buat auto gate repair services on the spot, selesaikan masalah autogate yang anda hadapi pada masa masa itu juga. Kami tidak mahu buang masa, petrol ulang alik pergi rumah customer yang sama, kami banyak lagi customer untuk pasang pintu automtik dan ada juga servis baiki autogate. Sebab itu kami akan selesaikan masalah autogate rosak anda terus, anda senang autogate dah okay, kami juga senang.

Arm Auto Gate Repair Bangi

Customer di Jalan Sentosa Mekar 3, Taman Sentosa Mekar, 43650 Bandar Baru Bangi ada 2 masalah autogate yang customer hadapi, pada mulanya customer hubungi kami beritahu autogate tak boleh buka, auto gate cannot open. Selepas troubleshooting autogate kami dapati autogate control board problem dan terus tukar autogate motherboard untuknya.Kami cuba untuk buka autogate, okay boleh dibuka cuba one side autogate arm slow. Kami beritahu customer sama ada ingin replace one side auto gate arm, customer tanya kami ada spare parts autogate arm ke nak tukar. Memang kami adalah, cumanya autogate arm yang customer pakai bukan heavy duty autogate motor. Jadi kami recommend FBM Arm Autogate kami yang tahan lasak. Customer setuju nak tukar one side arm auto gate motor, katanya kalau lagi satu autogate arm rosak, cepat-cepat akan hubungi kami semula untuk minta tukar autogate arm baru.

Bangi Autogate

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Langkah 1: Tangkap beberapa gambar autogate dan nyatakan apa yang ada perlukan
Langkah 2: Whatsapp kepada 012- 405 8791
Langkah 3: Juruteknik kami akan menghubungi anda untuk appointment

Sekiranya ada ingin menggantikan underground swing auto gate system yang lama atau arm auto gate yang sudah rosak, lebih baik anda menggunakan FBM-929 Arm Autogate System kami.

EE Automation & Technology Sdn Bhd
Showroom: 33, Jalan Puteri ⅛, Bandar Puteri
Puchong, 47100 Puchong, Selangor.
( Besides Giant Hypermarket)
Hotline : 03 – 8062 5891 / 016-639 2272
Website: https://www.eeautomation.com.my

Servis Autogate Rosak Taman Awani Bangi, Autogate Repair Service Taman Bangi Avenue, Taman Bangi Avenue, Pasang Autogate Bangi Taman Bangi Jaya, Autogate Installation In Taman Desa Permai, Taman Indera Indah, Taman Kajang Impian, Taman Ostia Bangi, Taman Sentosa Mekar, Taman Seri Bangi (Seksyen 8), Taman Sri Bangi, Bandar Baru Bangi, Bandar Puteri Bangi, Bangi (Pekan Asal), Bangi Gateway 3B, Bangi Gateway Business Park, Bangi Golf Resort, Bangi Lama, Bangi Sentral, Jalan Bangi, Jalan Gerbang Wawasan 1, Jalan Kajang Impian ½, Jalan Kajang Impian 2/16, Jalan Medan Pusat Bandar 5, Jalan Pusat Bandar 2, Jalan Pusat Bandar Seksyen 6, Kampung Bahagia Bangi, Kampung Batu 5 (Bangi), Seksyen 1 hingga 8, Seksyen 12, 13, 15, Seksyen 14, Seksyen 3, Seksyen 4 Tambahan, Seksyen 9, 10 (IKS).

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now
WhatsApp us