Autogate Specialist
Call Us: 03 – 8062 5891

We Replaced The Old Autogate System With Our Latest Mexigate 909 Super Heavy Duty Autogate Malaysia

We Replaced The Old Autogate System With Our Latest Mexigate 909 Super Heavy Duty Autogate Malaysia

 

Kami adalah salah satu pemasang dan pengedar autogate terbesar di Malaysia. Team kami yang berpengalaman memastikan penghantaran dan pemasangan yang cepat kepada pelanggan kami. Kepakaran dan pengalaman yang kami ada dapat menjaminkan service terbaik dalam sebarang service autogate yang kami lakukan akan memberi hasil yang terbaik untuk anda. Sebagai bukti, kami telah ditubuhkan sudah 2 dekad lamanya, asas pengetahuan kami membuatkan kami menjadi salah satu daripada beberapa syarikat autogate Malaysia yang boleh memberi perkhidmatan install, repair & service autogate system di Selangor ini. Kami juga mempunyai in house technician, autogate spare parts juga kami bekalkan automatic gate, auto gate motor, autogate motor, automatic gate control system,autogate control panel, automatic gate control system, autogate transformer, autogate remote control, autogate stopper dan banyak kali.

 

 

Mexigate Auto Gate System kami yang mana menggunakan motor berkuasa DC yang menyediakan tork permulaan yang sangat baik yang menyokong gate berat, Mexigate 909 ini juga mempunyai autogate backup battery terbina dalam, supaya apabila terdapat gangguan kuasa, sistem autogate anda masih boleh beroperasi. Customer di Shah Alam ini pada asalnya menggunakan underground autogate system sudah 15 tahun dan kini beliau ingin bertukar kepada Mexigate Super Heavy Duty Autogate system kami yang latest model yang diyakini dengan ketahanannya.

 

Supply & Install Automatic Gate

 

Macam-macam jenis autogate brand yang kami tawarkan untuk pemasangan, service repair autogate dan juga autogate spare parts daripada underground autogate system seperti model underground Comex SE1, CEI swing underground, Victor, Power Gate, Door Mex, Supermax, Aprigate, Techno, Mag, Letron, Good 1, Ranger, Radeon, DKC, Snontec, arm auto gate system seperti model OAE Swing Auto Gate System, D’nor 212 Heavy Duty Swing and Folding Arm Auto Gate juga sliding autogate system. Ingin mencari spare parts yang original sukar sekarang ini, tetapi kami cuba mencari autogate spare parts yang betul original dari kilangnya sendiri, untuk menyelesaikan setiap masalah autogate anda.

 

High Quality Auto Gate System

 

EE Automation menawarkan perkhidmatan terbaik untuk autogate anda. Hubungi kami di talian 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 atau layari http://www.eeautomation.com.my. Anda juga boleh terus ke bilik pameran kami yang beralamat EE Automation & Technology Sdn Bhd 33, Jalan Puteri 1/8, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor.

Kawasan popular autogate installation dan autogate service autogate kami di Ampang, Gombak, Cheras, Kepong, Setapak, Selayang, Bangsar, Batu Caves, Wangsa Maju, Petaling Jaya, Sri Petaling, Balakong, Damansara, Kota Damansara, Sunway, Puchong, Kinrara, Subang Jaya, Putra Height, Shah Alam, Setia Alam, Seri Kembangan, Semenyih, Klang, Putrajaya, Cyberjaya, Bangi, Kajang, Serdang, Bandar Rimbayu.

 

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel 1: 03 - 8062 5891
Tel 2: 03 - 8052 1200
Mobile: 012 - 405 8791
Mobile: 016 - 639 2272

Email: eecctv9@gmail.com

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Us Now
WhatsApp us