Call Us: 03 – 8062 5891

We Provide The Best Solution For Your Autogate System

We Provide The Best Solution For Your Autogate System

Ramai juga pengguna autogate sebelum ini mereka tidak menggunakan autogate lagi, ada yang berbulan dan yang sampai bertahun sebab dah fedup dengan masalah autogate dan cara auto gate installer yang tidak membantu. Sistem autogate juga penting untuk aktiviti harian anda, biarlah kami yang bantu selesaikan, segera hubungi kami.

Akhirnya customer di Jalan SG 9/26, Taman Sri Gombak, Batu Caves, Selangor membuat keputusan untuk pasang FBM 929 Arm Autogate System. Daripada yang customer cerita kepada kami, 2 bulan lepas ada masalah dengan arm auto gate motor, dah hubungi original auto gate installer gombak yang pasang autogate arm dulu tak datang-datang, ni sekarang dah lama, dorang pun tak ada follow up apa-apa, customer dah tak mahu deal dengan mereka. Terus cari reputable autogate company dan jumpa EE Automation. Customer minta kami datang autogate checking dulu, tengok punca autogate rosak, sebab sekarang autogate tak berfungsi, sebelum ini one side autogate arm sahaja masalah. Selepas periksa tu, memang sebelah arm autogate motor rosak dan satu lagi autogate swing control panel. Kami bagi kos baiki autogate dan customer ada tanya juga kalau tukar set autogate baru berapa. Kami tunjuk set autogate baru, customer terus berminat dan minta kami tukar FBM 929 Arm Autogate on the spot, arm autogate lama dia kata boleh buang, sudah tak boleh pakai.

Pasang Autogate Gombak

Baru-baru ini kami banyak menerima customer di area gombak, batu caves. Ada yang nak pasang autogate rumah gombak, baiki autogate gombak, servis autogate gombak, harga pasang autogate gombak, arm autogate repair gombak, gombak auto gate installer dimana semuanya kami boleh selesaikan masalah autogate mereka pada hari yang sama mereka menghubungi kami, sama ada melakukan auto gate installation gombak atau repair autogate gombak.

Arm Autogate Gombak

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Langkah 1: Tangkap beberapa gambar autogate dan nyatakan apa yang ada perlukan
Langkah 2: Whatsapp kepada 012- 405 8791
Langkah 3: Juruteknik kami akan menghubungi anda untuk appointment

Sekiranya ada ingin menggantikan underground swing auto gate system yang lama atau arm auto gate yang sudah rosak, lebih baik anda menggunakan FBM-929 Arm Autogate System kami.

EE Automation & Technology Sdn Bhd
Showroom: 33, Jalan Puteri ⅛, Bandar Puteri
Puchong, 47100 Puchong, Selangor.
( Besides Giant Hypermarket)
Hotline : 03 – 8062 5891 / 016-639 2272
Website: https://www.eeautomation.com.my

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now
WhatsApp us