Autogate Specialist
Call Us: 03 – 8062 5891

Underground Auto Gate System Not Working – Service Repair Underground Auto Gate Motor Malaysia

Underground Auto Gate System Not Working – Service Repair Underground Auto Gate Motor Malaysia

 

Semalam selesai menukar underground autogate control panel untuk customer di Putra Height, dalam setahun sudah 2 kali beliau menukar autogate control panel, beliau tidak tahu apa punya autogate control selalu rosak, apabila ditanya kepada autogate installer sebelum ini, mereka kata autogate control panel kena kilat, customer juga tidak pasti sama ada betul ataupun tidak dan autogate panel yang mereka gunakan betul-betul yang original ataupun secondhand punya. Ini kali ketiga autogate control panelnya rosak, kerana tidak mempercayai installer sebelum ini, beliau menghubungi kami untuk menggantikan bahagian yang bermasalah. Untuk mengelakkan customer daripada turus ditipu, kami menerangkan kenapa underground autogate system not working, ini kerana mereka menggunakan control panel yang secondhand, jadi kami menerangkan kepada pelanggan bagaimana untuk mengenalpasti autogate control panel yang original seperti yang underground autogate control panel kami original.

 

 

Produk yang kami gunakan dijamin berkualiti dan berpatutan. Elakkan ditipu dengan tawaran harga yang murah tetapi sedangkan produk yang digunakan tiada kualiti. Ramai yang terkena dengan tawaran harga yang murah sedangkan hal itu lebih merugikan anda kerana mereka menggunakan produk yang tidak berkualiti. Kami mempunyai juruteknik yang pakar dan berpengalaman menyelesaikan masalah autogate. Kami sentiasa membekalkan spare part autogate, arm autogate system, sliding autogate motor dan underground autogate system seperti swing underground motor, underground autogate dc motor, underground autogate gearbox, underground autogate motor, victor dc motor, comex dc motor, ranger dc motor, untuk semua brand autogate system Malaysia. Kami akan membawa semua jenis autogate spare part didalam van service kami bagi memudahkan menyelesaikan underground autogate problem anda.

 

Underground Autogate Control Panel

 

Underground Swing Gate System in Malaysia. Underground Type Swing Auto Gate System model: Comex SE1, CEI swing underground motor, Victor, Power Gate, autogate underground motor Doormex, Supermax, Aprigate, Mag autogate system, Letron, Good 1, Ranger, Radion M1 underground swing gate system, Li Gates underground type swing auto gate system, DKC, Snontec. Untuk arm autogate anda pasti pernah dengar OAE Auto Gate System OAE Arm, OAE 333a, jika terdapat OAE Autogate problem, OAE auto gate control panel, kami adalah OAE autogate supply yang menawarkan OAE autogate price yang berpatutan. OAE auto gate review dan OAE auto gate manual ia ada di EE Automation, kami hanya menawarkan produk yang berkualiti tinggi.

 

Underground Autogate Motor

 

Anda siasat dahulu latar belakang syarikat autogate sebelum membuat sebarang keputusan. Ee Automation bersedia membantu anda dalam menyelesaikan masalah autogate. Kami menawarkan perkhidmatan terbaik untuk autogate anda. Hubungi kami di talian 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 atau layari http://www.eeautomation.com.my. Anda juga boleh terus ke bilik pameran kami yang beralamat EE Automation & Technology Sdn Bhd 33, Jalan Puteri 1/8, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor.

 

Underground Autogate Service Repair

 

Kawasan popular kami untuk autogate service repair & autogate installation: Ampang, Gombak, Cheras, Kepong, Setapak, Selayang, Bangsar, Batu Caves, Wangsa Maju, Petaling Jaya, Sri Petaling, Balakong, Damansara, Kota Damansara, Sunway, Puchong, Kinrara, Subang Jaya, Putra Height, Shah Alam, Setia Alam, Setia Hills, Seri Kembangan, Semenyih, Klang, Putrajaya, Cyberjaya, Bangi, Kajang, Serdang, Bandar Rimbayu.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel 1: 03 - 8062 5891
Tel 2: 03 - 8052 1200
Mobile: 012 - 405 8791
Mobile: 016 - 639 2272

Email: eecctv9@gmail.com

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Us Now
WhatsApp us