Call Us: 03 – 8062 5891

Syarikat CCTV, Alarm & Autogate Yang Bereputasi

Syarikat CCTV, Alarm & Autogate Yang Bereputasi

Kami menawarkan service alarm system, service autogate, service CCTV, service access door dan repair alarm system, repair autogate, repair CCTV, repair access door sekitar kawasan Selangor dan Kuala Lumpur. Sebarang bertanyaan atau kemusykilan anda dialu-alukan untuk menelefon kami di talian 03 – 8062 5891  / 016 – 639 2272  atau visit https://www.eeautomation.com.my/. Anda juga dialu-alukan untuk datang ke kedai kami di alamat 51-2, Jalan Puteri 2/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor (Opposit Giant and Citibank).

 

Memilih syarikat cctv, alarm & autogate yang bereputasi adalah sangat penting bagi menilai kestabilan sesebuah syarikat. Syarikat yang bereputasi adalah syarikat yang dapat menyiapkan kerja tepat pada masanya atau lebih awal daripada yang dijanjikan dan juga berkemahiran dalam melakukan pekerjaannya. Seperti syarikat kami EE Automation & Technology Sdn Bhd, kami telah berpengalaman lebih 20 tahun dalam pengendalian syarikat, ini adalah jaminan yang kami dapat untuk menangani hampir semua masalah yang mungkin berlaku. Syarikat kami membekalkan sistem keselamatan kepada anda, kami melakukan pemasangan alarm system, cctv dan pemasangan autogate, juga service repair alarm system, service repair cctv dan service repair autogate. Kami telah berjaya melakukannya bertahun lamanya dan kini semuanya didalam perkhidmatan anda.

 

alarm, cctv & autogate company

 

 

CCTV, Autogate & Alarm Showroom Puchong Selangor KL

EE Automation & Technology Sdn Bhd mempunyai bangunan, pejabatnya sendiri. Sesebuah syarikat perlu memiliki bangunan sendiri bagi memudahkan urusannya kerana seperti syarikat kami pejabat adalah sangat penting untuk berurusan dengan pelanggan, berbincang dengan pelanggan dan pelanggan dapat melihat sendiri bagaimana bilik pameran kami serta dapat melihat secara terus bagaimana cctv berfungsi dan alarm system berfungsi. Apabila mempunyai bangunan sendiri, kami dapat menyimpan spare part yang banyak. Semua keperluan sistem keselamatan kami miliki dan kami tidak perlu membelinya daripada membekal untuk setiap kali pemasangan yang dilakukan.

supplier cctv autogate alarm kajang shah alam puncak alam cheras kinrara putra height subang pj

Bagi memudahkan operasi kami, kami memiliki kenderaan kami sendiri, kami memiliki dua buah Toyota Hiance Vans yang beserta dengan pengubahsuaian, dimana kami mengubahsuai van tersebut dengan dibahagian belakang, kami membuat rak tugas berat pelbagai peringkat untuk menyimpan peralatan serta spare part alarm system, spare part cctv dan spare part autogate yang boleh membawanya melakukan pemasangan. Kami menggunakan van kerana mudah untuk membawa semua peralatan, jika menggunakan kereta ia agak sukar, kerana ruang kereta sangat kecil dan tidak boleh membawa peralatan yang panjang seperti PVC paip 20mm. Syarikat kami juga melakukan service repair, itu sebab kami memerlukan kenderaan sendiri yang lebih besar dan mudah untuk menyimpan serta membawa semua peralatan alarm system, cctv dan alatan autogate sewaktu pemasangan. Semua yang kami lakukan adalah ingin memberi perkhidmatan terbaik kepada anda dan melakukan pemasangan siap pada masa yang dijanjikan.

alarm repair servis alarm repir service

Kami hanya bekerja dengan juruteknik terbaik, dipilih dengan teliti dan terlatih. Kami mengikuti garis panduan pemasangan langkah demi langkah, supaya anda tidak mengalami masalah dengan alarm system problem, cctv problem dan autogate problem. Kami mempunyai juruteknik sendiri dan tidak perlu mengupah orang luar kerana juruteknik kami adalah sangat berkemahiran dalam  menguruskan sistem keselamatan untuk anda. Di pejabat kami, kami mempunyai admin staff kami sendiri, yang bertugas untuk menjaga pejabat dan pengangkat panggilan daripada pelanggan serta menguruskan hal-hal pejabat. Anda boleh berurusan dengan mereka mengenai syarikat kami dan anda boleh datang terus ke bilik pameran kami ataupun menghubungi kami.

alarm repair service selangor kl

Syarikat kami mempunyai stok spare part sistem keselamatan yang banyak, anda tidak perlu menunggu berminggu-minggu ataupun berbulan-bulan untuk kami melakukan penghantaran serta pemasangan kerana semua barangan yang anda perlukan telah kami sediakan di bilik pameran kami. Kami juga mempunyai banyak model dan produk yang berjenama iaitu antaranya superguard cctv dan paradox alarm. Kami ada menawarkan autogate murah dan produk-produk yang lain dengan harga yang berpatutan. Dan itu membuktikan syarikat kami adalah syarikat alarm system Malaysia, CCTV Malaysia dan autogate sistem Malaysia yang stabil serta mempunyai barangan yang cukup untuk keperluan sistem keselamatan anda.

reliable alarm cctv autogate company in kajang bangsar kl selangor shah alam subang usj puchong damansara pj mount kiara rawang batu caves gombak

good alarm system reliable alarm

Dengan kami, apa yang anda lihat adalah apa yang anda dapatkan dalam kedua-dua segi kualiti dan harga. Kami akan menerangkan kepada anda dengan teliti mengenai kualiti serta harga alarm system, harga cctv camera dan harga autogate yang ditawarkan. Kami hanya membeli barangan dari sumber yang dipercayai, jadi tidak ada peluang untuk kami memperoleh barangan yang dicuri serta bermasalah. Syarikat kami menjamin hanya barangan berkualiti tinggi sahaja di jual dan digunakan.

 

Syarikat kami merupakan syarikat yang mantap dan bereputasi dari segi produk dan kewangan kami. Oleh itu, anda tidak perlu risau untuk melakukan transaksi dengan kami, anda boleh mempercayai kami untuk membantu menjaga keselamatan rumah dan perniagaan anda kerana high quality alarm system, quality cctv camera serta reliable autogate system adalah salah satu cara untuk menjaga keselamatan anda. Penting kepada anda untuk memilih syarikat yang bereputasi suapaya anda dapat mengelak daripada menghadapi masalah serta kerugian kerana syarikat yang bereputasi adalah syarikat yang baik dan stabil.

famous alarm brand

 

Keselamatan anda adalah keutamaan kami. Dapatkan perkhidmatan access door murah dari kami segera sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. Kami menawarkan service alarm system, service autogate, service CCTV, service access door dan repair alarm system, repair autogate, repair CCTV, repair access door sekitar kawasan Selangor dan Kuala Lumpur. Sebarang bertanyaan atau kemusykilan anda dialu-alukan untuk menelefon kami di talian 03 – 8062 5891  / 016 – 639 2272  atau visit https://www.eeautomation.com.my/. Anda juga dialu-alukan untuk datang ke kedai kami di alamat 51-2, Jalan Puteri 2/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor (Opposit Giant and Citibank).

 

cctv for lift selangor malaysia

 

CCTV camera for lift

 

false alarm repair paradox alarm repair

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed