Call Us: 03 – 8062 5891

Supply & Install AC/ DC Sliding Autogate Motor – Sliding Autogate Specialist Malaysia

Supply & Install AC/ DC Sliding Autogate Motor – Sliding Autogate Specialist Malaysia

Sliding autogate system memang tahan lama jika menggunakan sliding auto gate motor yang heavy duty autogate motor dan high quality sliding autogate system dimana ia bersesuaian dengan sliding gate design anda. Untuk lebih info mengenai sliding auto gate design pasang autogate rumah, kami mempunyai sliding auto gate malaysia dengan menawarkan sliding auto gate motor price malaysia yang berpatutan.

Autogate Klang

Memang baru-baru ini ramai pengguna sliding auto gate system ada masalah dengan sliding gate motor tak berfungsi dengan baik. Tapi kali ini, customer yang kami pasang g force ac sliding autogate system yang kami pasang 12 tahun lalu ada masalah auto gate tak boleh tutup. Anda tengok gambar sliding autogate motor customer memang dah lama. Tapi jangan risau, kami masih ada lagi g force autogate sliding motor spare parts macam sliding auto gate circuit diagram, sliding autogate control panel, sliding autogate motor pinion gear, autogate limit switch jadi untuk masalah yang dihadapi customer lama kami ini, boleh diselesaikan dengan mudah.

Klang Autogate Repair

Autogate sliding ac motor brand g-force ni agak terkenal, kami antara g force autogate supplier, g-force sliding autogate installer dan g force sliding auto gate repairer. Ada g force ac sliding motor iaitu g force ac 1000 dan g-force ac 2000, g force dc sliding motor pun ada. Kami melakukan pemasangan sliding autogate untuk rumah dan juag pasang kilang autogate, autogate factory.

Sliding Autogate Repair Klang

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Langkah 1: Tangkap beberapa gambar autogate dan nyatakan apa yang ada perlukan
Langkah 2: Whatsapp kepada 012- 405 8791
Langkah 3: Juruteknik kami akan menghubungi anda untuk appointment

Sekiranya ada ingin menggantikan underground swing auto gate system yang lama atau arm auto gate yang sudah rosak, lebih baik anda menggunakan FBM-929 Arm Autogate System kami.

EE Automation & Technology Sdn Bhd
Showroom: 33, Jalan Puteri ⅛, Bandar Puteri
Puchong, 47100 Puchong, Selangor.
( Besides Giant Hypermarket)
Hotline : 03 – 8062 5891 / 016-639 2272
Website: https://www.eeautomation.com.my

Youtube: https://youtu.be/7yXJFafhczo / https://youtu.be/nvSifMMO9Jk

Supply & Install G-Force SL 1000, Gforce SL2000, celmer ac sliding autogate autogate klang, autogate puncak alam, autogate kota kemuning, autogate selayang, autogate gombak, autogate puchong, swing auto gate, malaysia autogate, autogate damansara, autogate kajang, autogate bangi, autogate seri kembangan, autogate semenyih.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now
WhatsApp us