Autogate Specialist
Call Us: 03 – 8062 5891

Reputable Auto Gate Company – Our Latest Mexigate Super Heavy Duty Autogate System

Reputable Auto Gate Company – Our Latest Mexigate Super Heavy Duty Autogate System

 

Selesai pemasangan Mexigate Super Heavy Duty System untuk customer yang kedua kalinya, sebelum ini kami pernah melakukan pemasangan autogate untuk rumah lama customer di Damansara, kerana percayai kami, beliau masih menginginkan perkhidmatan kami uuntuk melakukan pemasangan Mexigate Super Heavy Duty Autogate System di rumah baru beliau di Cheras. Customer kata pada kami, beliau sudah 5 tahun pakai autogate yang kami pasang sebelum ini langsung tiada autogate problem, sekarang beliau call kami, syarikat autogate kami masih ada, malah sudah makin berkembang.

 

 

Kami sangat menjaga hubungan dengan pelanggan, kejujuran sangat penting, kami akan menerangkan kepada customer dari mana produk kami, apa masalah autogate dan bagaimana untuk menyelesaikan, harga autogate juga berpatutan. Kami hanya menjual barangan yang autogate yang berkualiti tinggi, high quality arm autogate, high quality sliding motor, high quality autogate spare parts seperti autogate control panel, autogate transformer, autogate remote control, autogate gearbox, underground DC Motor dan banyak lagi. Ramai customer yang kagum dengan syarikat autogate kami kerana menyimpan spare parts sudah 20 tahun, pelbagai jenis autogate model, untuk arm autogate anda pasti pernah dengar OAE Arm, OAE 333a, jika terdapat OAE Autogate problem, OAE autogate control panel, kami adalah OAE autogate supply yang menawarkan OAE autogate price yang berpatutan. OAE autogate review dan OAE autogate manual ia ada di EE Automation. Untuk sliding autogate motor kami ada sliding motor made in Malaysia dan sliding autogate motor made in Italy dengan autogate sliding motor price yang setaraf dengan kualitinya.

 

Heavy Duty Autogate System

 

High Quality Auto Gate System

 

Pengalaman 22 tahun industri autogate ini menjadikan kami syarikat autogate nombor satu Malaysia. Ramai pelanggan kami yang yakin berurusan dengan kami dan syorkan kepada rakan-rakan mereka. Kami sentiasa memberikan perkhidmatan terbaik, autogate after sales services kami sediakan. Hubungi kami di talian 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 atau layari http://www.eeautomation.com.my. Anda juga boleh terus ke bilik pameran kami yang beralamat EE Automation & Technology Sdn Bhd 33, Jalan Puteri 1/8, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor.

 

Best Brand Autogate In Malaysia

 

Kawasan popular kami autogate repair & autogate installation: Ampang, Gombak, Cheras, Kepong, Setapak, Selayang, Bangsar, Batu Caves, Wangsa Maju, Petaling Jaya, Sri Petaling, Balakong, Damansara, Kota Damansara, Sunway, Puchong, Kinrara, Subang Jaya, Putra Height, Shah Alam, Setia Alam, Setia Hills, Seri Kembangan, Semenyih, Klang, Putrajaya, Cyberjaya, Bangi, Kajang, Serdang, Bandar Rimbayu.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel 1: 03 - 8062 5891
Tel 2: 03 - 8052 1200
Mobile: 012 - 405 8791
Mobile: 016 - 639 2272

Email: eecctv9@gmail.com

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Us Now
WhatsApp us