Call Us: 03 – 8062 5891

Replacing Autogate System, Bottom Wheels, Rollers and Bearings – Autogate Service In Klang Valley

Replacing Autogate System, Bottom Wheels, Rollers and Bearings – Autogate Service In Klang Valley

Selesai tukar bearing untuk pelanggan di Petaling Jaya, gate pelanggan buka slow sangat lepas itu ada bunyi bising, itu berpunca dari bearing yang sudah bengkok ataupun karat. Pelanggan call kami dia tanya kalau kita boleh repair masalah dengan bahagian gate sebab dia ingatkan kami hanya repair autogate sahaja. Kami pakar dalam pemasangan sistem autogate, replace bottom wheel, roller dan bearing. Semua peralatan kami ada, kami akan membawa semua jenis spare part autogate dalam van kami, pelanggan hanya perlu hubungi kami dan kami akan segera datang untuk menyelesaikan masalah berkenaan autogate dan gate anda.

 

 

Team kami adalah team yang terlatih dan mempunyai pelbagai skill, kami boleh install CCTV camera, install paradox alarm system for home or office dan juga autogate system. Sekarang ramai orang yang mengutamakan untuk melakukan pemasangan sistem autogate, maklum laa sekarangkan cuaca tidak menentu, selalunya petang mesti hujan, kalau ada autogate tak perlu keluar daripada kereta untuk buka gate. Jadi kepada sesiapa yang anda masalah dengan autogate system kami boleh melakukan service repair system untuk service repair autogate selangor dan service autogate KL.

 

Service Autogate Selangor

 

Jika terdapat masalah dengan sistem autogate anda, kami boleh membantu anda menyelesaikan autogate problem anda kerana kami menawarkan perkhidmatan repair autogate untuk semua brand autogate dan kami juga mengenakan servis cas yang rendah, anda boleh membuat perbandingan harga kami dengan syarikat lain.

 

Autogate Supplier

 

EE Automation boleh menawarkan perkhidmatan yang terbaik. Hubungi EE Automation di talian 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 atau layari https://www.eeautomation.com.my. Anda boleh datang terus ke bilik pameran kami yang beralamat di EE Automation & Technology Sdn Bhd 33, Jalan Puteri 1/8, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now
WhatsApp us