Call Us: 03 – 8062 5891

Professional Team Installation Wiring For Autogate System

Supply & Install Armour Cable For Autogate

Autogate wiring adalah salah satu bahagian penting, kalau wiring tak okay, macam mana autogate system nak berfungsi dengan baik, sebab itu anda kena bijak memilih auto gate installer yang pengalaman yang tahu cara autogate wiring dengan betul. Yang senang dimasa akan datang, anda juga kan.

Autogate Wiring Shah Alam

Cuba anda tengok wiring autogate customer di Kota Kemuning, Shah Alam ini, kami taktahu nak cakap apa. Kesnya macam ini, pada mulanya customer hubungi kami untuk dapatkan harga FBM 929 Arm Autogate System include installation dan customer beritahu autogate wiring armour cable dah ada. Jadi kami minta untuk hantar gambar autogate wiring tersebut, terkejut kami tengok, kenapa boleh jadi macam itu wiring autogatenya daan ini bukan armour cable autogate digunakan, ini cuma cable biasa sahaja.

  1. Autogate wiring piping itu tak sampai pada dinding, macam mana nak pasang autogate control box.
  2. Autogate wiring untuk kiri dan kanan gate, untuk pasang autogate motor, kontraktor tu kata boleh guna wiring lampu pada bahagian atas tembok.
  3. Ini bukanlah armour cable yang digunakan seperti yang mereka beritahu pada customer.

Auto Gate Installation Shah Alam

Jadi macam mana nak lakukan pemasangan autogate kalau wiring pun salah. Kami minta customer untuk hubungi wireman tersebut. Tapi apa yang diberitahu customer, wiring ini boleh pakai, tak ada masalah, katanya suruh autogate installer sambung autogate cable tersebut. Kami terangkan pada customer dengna detail apa yang jadi dan minta hubungi semula wireman tersebut, tapi mereka tak jawab.

Sekarang customer buat keputusan untuk minta kami buat autogate wiring baru menggunakan high quality armour cable, lebih 40 tahun boleh tahan dan lakukan pemasangan FBM 929 Arm Autogate System.

Anda selalu ada masalah autogate? Baru-baru ini banyak masalah autogate berpunca daripada autogate wiring problem. Apabila kami buat autogate troubleshooting yang mula-mula disangkakan autogate components problem, tapi sebenarnya auto gate wiring problem. Memang teruk wiring autogate mereka buat, banyak sambung-sambung. Kesian kena customer kena tipu dengan kontraktor mereka. Jadi sekarang kami terpaksa buat wiring autogate baru.

Lebih info mengenai jenis wiring autogate apa yang digunakan, cara buat autogate wiring dan juga harga autogate wiring. Boleh hubungi kami sekarang.

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Langkah 1: Tangkap beberapa gambar autogate dan nyatakan apa yang ada perlukan
Langkah 2: Whatsapp kepada 012- 405 8791
Langkah 3: Juruteknik kami akan menghubungi anda untuk appointment

Sekiranya ada ingin menggantikan underground swing auto gate system yang lama atau arm auto gate yang sudah rosak, kami sangat recommend anda menggunakan FBM-929 Arm Autogate System kami.

Auto Gate Installation Service
Heavy Duty Autogate Arm

EE Automation & Technology Sdn Bhd
Showroom: 33, Jalan Puteri ⅛, Bandar Puteri
Puchong, 47100 Puchong, Selangor.
( Besides Giant Hypermarket)
Hotline : 03 – 8062 5891 / 016-639 2272
Website: https://www.eeautomation.com.my

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Now
WhatsApp us