Call Us: 03 – 8062 5891

Mexigate Swing & Folding Autogate System Malaysia – Autogate Malaysia Price

Mexigate Swing & Folding Autogate System Malaysia – Autogate Malaysia Price

 

Sistem Autogate kini telah menjadi keperluan kerana keadaan cuaca yang tidak menentu serta ramai yang sedar akan kepentingan sistem autogate, ia bukan sahaja dapat memudahkan urusan harian anda malahan untuk keselamatan juga. Setiap hari kami menerima panggilan mengenai pemasangan autogate, service autogate dan mereka yang mencari autogate spare part.

 

 

Seperti pelanggan ini pada mulanya beliau ingin melakukan autogate service repair tetapi setelah kami melihat gambar yang diberi, pelanggan menggunakan underground autogate system yang telah digunakan lebih 20 tahun. Kami memberitahu kepada pelanggan, kami boleh membaikinya dengan menukar bahagian yang rosak untuk satu side dan kami memberitahu pelanggan hari ini mungkin rosak sebelah mungkin esok rosak lagi sebelah, untuk underground autogate ini adalah model lama dan sekarang kurang digunakan, tambahan spare part underground autogate ini agak mahal kerana kurang dipasaran. Sebelum pelanggan membuat apa-apa keputusan kami akan menceritakan terlebih dahulu, jadi kami mencadangkan kepada pelanggan supaya menukar kepada sistem autogate baharu yang menggunakan autogate arm. Kos untuk repair underground autogate lebih kurang dengan kos menggantikan dengan sistem baharu, kami terangkan kepada pelanggan dengan detail dan pelanggan setuju untuk menukar sistem autogate yang baharu.

 

Best Brand Autogate System

 

Kami mempunyai semua jenis spare part autogate dari autogate model lama sehingga autogate model terkini. Jika anda melakukan pemasangan autogate dengan kami, anda tidak perlu risau sekiranya terdapat masalah dengan sistem autogate anda, kami akan segera melakukan service, semua spare part autogate ada dalam van service kami. Kami tidak perlu membelinya kepada supplier untuk setiap kali pemasangan atau service kerana semua spare part autogate kami miliki. Sistem autogate kami 20 tahun guna pun tiada masalah.

 

Home Autogate Malaysia

 

Sepanjang dalam industri sistem autogate, kami percaya menjual barangan yang berkualiti tinggi kepada pelanggan dapat meningkatkan lagi kepercayaan pelanggan kepada kami. Hubungi kami untuk keperluan autogate anda 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 atau layari https://www.eeautomation.com.my. Anda boleh datang ke showroom kami di EE Automation & Technology Sdn 33, Jalan Puteri 1/8,Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor. Pilih kami untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed