Autogate Specialist
Call Us: 03 – 8062 5891

Mexigate Super Heavy Duty Autogate High Quality Autogate System And New Products Made In Malaysia

Mexigate Super Heavy Duty Autogate High Quality Autogate System And New Products Made In Malaysia

 

Ramai mereka yang menghadapi masalah autogate yang mana walaupun sebelum ini pernah membaikinya tetapi ia rosak kembali. Ini adalah kerana yang pertama installer autogate anda menggunkan spare parts autogate yang secondhand punya, apa sahaja spare parts yang ada dalam bonet kereta mereka, mereka akan gunakan ia kepada anda, ada yang telah digunakan customer sebelum ini, mereka guna balik, janji benda itu boleh jalan, mereka pakai sahaja tetapi mereka mengenakan cas kepada anda mengikut harga spare parts yang baru. Selain itu, installer autogate yang memberikan kepada autogate system yang mana anda autogate yang tiada di pasaran Malaysia, jika autogate yang anda gunakan tiada dipasaran, sekiranya yang berlaku apa-apa terdapat autogate anda, ia perlu dibaiki tetapi spare parts autogate tiada jual dipasaran, sebab itu anda harus buat kajian sedikit sebelum memilih produk autogate anda.

 

.

Kini anda tidak perlu risau, anda telah datang ke tempat yang betul. Kami adalah perintis dalam industri autogate. Kami hanya menggunakan produk yang berkualiti tinggi dan baru, kami mempunyai prinsip dimana hanya produk yang berkualiti tinggi dan original sahaja yang diguna pakai dan dijual kepada pelanggan, kami sangat menjaga hubungan dengan pelanggan, kami tidak mahu pelanggan kami mendapat susah dan kami juga menyediakan perkhidmatan selepas jualan.

.

Automatic Gate Malaysia

 

Sepanjang lebih 20 tahun dalam industri sistem autogate ini, banyak masalah autogate telah kami selesaikan, selain melakukan autogate installation in Selangor & KL serta melakukan autogate service repair dimana kami akan membawa semua jenis spare part autogate didalam van service autogate kami, dari swing autogate ke sliding semua autogate spare parts kami ada termasuk underground autogate, undeground DC Motor, autogate stopper autogate control panel, autogate battery dan banyak lagi. kami mempunyai penyelesaikan untuk semua jenis model autogate dan jenama autogate, untuk arm autogate Malaysia kami mempunyai OAE Auto Gate System Swing Type Arm model: OAE 333A, Dnor Auto Gate Model Dnor 212 Auto Gate, selain arm kami juga membekalkan sliding autogate motor seperti jenama Beninca sliding autogate motor, telcoma sliding autogate motor, bsm S4 sliding auto gate motor, Celmer AC Sliding Gate Motor, G-Force AC1000 AC Sliding Gate Opener, MAG AC Sliding SL100ACP Heavy Duty and DEA Sliding Gate System DEA Gulliver 1500 Sliding Auto Gate. Ini semua merupakan best brand autogate Malaysia.

 

Auto Gate Motor

 

Anda tidak perlu pening kepala memikirkan masalah autogate anda kerana team kami akan segera membantu anda. Hubungi kami untuk mendapatkan berkhidmatan terbaik 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 atau layari https://www.eeautomation.com.my. Anda juga boleh datang ke showroom kami yang terletak di EE Automation & Technology Sdn Bhd 33, Jalan Puteri 1/8,Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor.

 

Auto Gate Repair Puchong

 

Kami menyediakan on-site autogate service, repair, install di kawasan berikut: Ampang, Gombak, Cheras, Kepong, Setapak, Selayang, Bangsar, Batu Caves, Wangsa Maju, Petaling Jaya, Sri Petaling, Balakong, Damansara, Kota Damansara, Sunway, Puchong, Kinrara, Subang Jaya, Putra Height, Shah Alam, Setia Alam, Setia Hills, Seri Kembangan, Semenyih, Klang, Putrajaya, Cyberjaya, Bangi, Kajang, Serdang, Bandar Rimbayu.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel 1: 03 - 8062 5891
Tel 2: 03 - 8052 1200
Mobile: 012 - 405 8791
Mobile: 016 - 639 2272

Email: eecctv9@gmail.com

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Us Now
WhatsApp us