Call Us: 03 – 8062 5891

Latest Mexigate Heavy Duty Sliding Autogate System – Best Sliding Autogate System Made In Malaysia

Latest Mexigate Heavy Duty Sliding Autogate System – Best Sliding Autogate System Made In Malaysia

 

Selesai melakukan pemasangan Mexigate Sliding Heavy Duty Autogate System untuk sebuah banglo di Sunway. Sebelum ini pelanggan sudah mempunyai autogate system tetapi selalu ada masalah, kejap boleh buka penuh, sekejap separuh sahaja boleh buka dan pelanggan kena tolak sendiri kalau autogate hanya buka separuh sahaja. Pelanggan ada cuba hubungi installer autogate sebelumnya tetapi tidak dapat dan pelanggan datang sendiri ke bilik pameran kami untuk memberitahu masalah yang dihadapi beliau. Hasil daripada perbincangan sliding autogate yang pelanggan gunakan spare part autogate tiada dalam pasaran, jadi kami mencadangkan pelanggan tukar kepada sistem yang baharu.

 

 

Mexigate Sliding heavy duty autogate system kami boleh menarik dan menyokong gate seberat 2000kg, sangat sesuai untuk gate pelanggan. Pelanggan melihat dan memilih sendiri motor autogate ini, pelanggan mempercayai kami untuk melakukan pemasangan autogate. Kami akan mencerita dengan detail kepada pelanggan mengenai produk kami, kami hanya memilih produk yang terbaik, kami tidak mahu jual kepada pelanggan produk yang berkualiti rendah dimana ia akan memberi masalah kelak.

 

Heavy Duty Sliding Autogate System

 

Kami amat menitikberatkan kepuasan pelanggan dan kualiti, sebab itu hanya autogate high quality yang dibekalkan oleh syarikat kami, kami mempunyai sistem autogate Malaysia dan juga sistem autogate Italy iaitu Ac Sliding Autogate dan DC Sliding Autogate dengan pelbagai jenama autogate seperti DEA sliding autogate, Celmer sliding autogate dan G-Force autogate system. Kami juga sering mendapat pelanggan baharu kerana pihak pemasangan sebelumnya menghilang. Autogate murah yang dijanjikan oleh pelbagai syarikat tidak semuanya baik, jadi anda harus bijak memilih.

 

Best Sliding Autogate System

 

Sekarang susah mencari syarikat yang betul-betul boleh dipercayai Sekiranya anda ingin melakukan pemasangan autogate yang baru, ingin melakukan service repair autogate anda serta mencari autogate spare parts untuk arm autogate, autogate OAE 333A  , kami boleh membantu anda menyelesaikan setiap masalah autogate anda EEAutomation boleh menawarkan perkhidmatan yang terbaik. Hubungi kami di talian 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 atau layari https://www.eeautomation.com.my. Anda boleh datang terus ke bilik pameran kami yang beralamat di EE Automation & Technology Sdn Bhd 33, Jalan Puteri 1/8, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Now
WhatsApp us