Autogate Specialist
Call Us: 03 – 8062 5891

Installation Mexigate AC Sliding Auto Gate System – Autogate Expert Malaysia

Installation Mexigate AC Sliding Auto Gate System – Autogate Expert Malaysia

 

Selesai petang semalam melakukan pemasangan Mexigate AC Sliding Autogate System di Selayang. Pada mulanya kami dihubungi kerana autogate tersebut tidak boleh dibuka, sudah tidak berfungsi, kami datang untuk melakukan autogate service repair, kami melakukan troubleshooting terlebih dahulu dan kami dapati motor tersebut sudah rosak teruk, motor sudah tidak berfungsi begitu juga dengan autogate control system. Ia kemungkinan berpunca daripada pemasangan yang tidak betul.

 

 

Kami menerangkan kepada customer mengenai kerosakkan dan customer membuat keputusan untuk tukar kepada sistem yang baru. Kami mempunyai juruteknik kami sendir yang terlatih dan berpengalaman yang pakar untuk menyelesaikan setiap masalah autogate anda.

 

Autogate Malaysia Review

 

Tidak guna jika menggunakan jenama autogate terbaik sekalipun sekiranya pemasangan yang dilakukan tidak betul, ia akan memberi masalah juga. Penggunaan teknik yang betul menjadikan autogate motor tahan berpuluh tahun lamanya.

 

Sliding Autogate Motor Price

 

Mexigate Sliding heavy duty autogate system kami boleh menarik dan menyokong gate seberat 2000kg, sangat sesuai untuk gate pelanggan. Spare parts autogate seperti autogate control panel, autogate gear, autogate limit switch mudah untuk diperolehi.

 

Autogate Malaysia Supplier

 

Sekarang susah mencari syarikat yang betul-betul boleh dipercayai. Sekiranya anda ingin melakukan pemasangan autogate yang baru, ingin melakukan service repair autogate anda serta mencari autogate spare parts, kami boleh membantu anda menyelesaikan setiap masalah autogate anda EEAutomation boleh menawarkan perkhidmatan yang terbaik. Hubungi kami di talian 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 atau layari https://www.eeautomation.com.my. Anda boleh datang terus ke bilik pameran kami yang beralamat di EE Automation & Technology Sdn Bhd 33, Jalan Puteri 1/8, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor

Autogate distributor, supplier, installer, service repair and autogate spare parts: auto gate repair ampang, auto gate repair kota kemuning, auto gate, auto gate repair subang jaya, auto gate repair shah alam, auto gate repair cheras, auto gate repair kajang, auto gate repair bukit jelutong, auto gate repair in puncak alam, auto gate repair in saujana putra, auto gate repair in bangi, auto gate service, auto gate repair puchong, auto gate service, auto gate puchong, auto gate repair selayang, auto gate repair puchong

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel 1: 03 - 8062 5891
Tel 2: 03 - 8052 1200
Mobile: 012 - 405 8791
Mobile: 016 - 639 2272

Email: eecctv9@gmail.com

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
WhatsApp us
Call Now ButtonCall Us Now