Call Us: 03 – 8062 5891

How To Solve Your Sliding Autogate Motor Problem? FBM 328 DC Sliding Autogate System Installation In Damansara

How To Solve Your Sliding Autogate Motor Problem? FBM 328 DC Sliding Autogate System Installation In Damansara

Tujuan utama kami datang ke rumah Jalan Setiaraya Bukit Damansara KL adalah untuk service repair sliding autogate motor tak boleh buka selepas hujan lebat. Pagi tadi customer nak keluar tak boleh, nak buka manual pun tak boleh sebab sliding autogate motor release key hilang, lagipun sliding auto gate motor yang customer pakai agak rare, tak ramai orang yang pakai motor autogate jenis ni. Kami sampai sahaja untuk buat auto gate troubleshooting, customer terus suruh tukar sliding auto gate motor yang baru, kunci semua pun tak ada, nanti autogate rosak lagi susah. Kami recommend dan explain sama ada nak pasang dc sliding auto gate system atau ac sliding auto gate system. Customer lebih prefer dc sliding autogate motor, sekiranya nanti tak ada elektrik, autogate masih lagi boleh jalan. Jadi pasang FBM 328 DC Sliding Autogate System.

Sliding Auto Gate Motor Repair PJ
Sliding Autogate Supplier PJ

Kami boleh buat pemasangan autogate baru on the spot untuk anda, tak perlu balik dulu, ambil barang kemudian datang balik, kan buang masa je tu. Itu sebab kami sentiasa sediakan set autogate baru dalam van service. Memudahkan urusan anda dan kami.

Install Sliding Motor Damansara

Anda mencari heavy duty automatic gate motor dan long lasting autogate system? EE Automation adalah pilihan terbaik untuk pasang auto gate rumah anda. Kami mempunyai automatic gate system sesuai untuk sliding auto gate design, swing auto gate design dan folding auto gate design, beritahu sahaja bila anda ingin melakukan pemasangan autogate, semua sistem kami ready stock, bila-bila masa sahaja boleh pasang, tak perlu tunggu daripada pada autogate supplier.

Damansara Autogate Repair

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Langkah 1: Tangkap beberapa gambar autogate dan nyatakan apa yang ada perlukan
Langkah 2: Whatsapp kepada 012- 405 8791
Langkah 3: Juruteknik kami akan menghubungi anda untuk appointment

Sekiranya ada ingin menggantikan underground swing auto gate system yang lama atau arm auto gate yang sudah rosak, lebih baik anda menggunakan FBM-929 Arm Autogate System kami.

EE Automation & Technology Sdn Bhd
Showroom: 33, Jalan Puteri ⅛, Bandar Puteri
Puchong, 47100 Puchong, Selangor.
( Besides Giant Hypermarket)
Hotline : 03 – 8062 5891 / 016-639 2272
Website:https://www.eeautomation.com.my

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now
WhatsApp us