Autogate Specialist
Call Us: 03 – 8062 5891

How To Protect Autogate Pinion Gear For Sliding Autogate System – Mexigate Auto Gate System In Klang Valley

How To Protect Autogate Pinion Gear For Sliding Autogate System – Mexigate Auto Gate System In Klang Valley

 

Why do you need a solid concrete Footing? A strong concrete footing can hold the ac/ dc sliding auto gate motor securely thus prolongs the lifespan of it. Many walk-in customers buy pinion gears from us.

 

Sliding Motor Gear

 

 

Pinion Gear Sliding Autogate

 

 

Sliding Autogate Spare Parts

 

 

This video shows you how to make a strong auto gate concrete footing.

 

 

If you are looking a reliable auto gate installer / company, EE Automation is your best choice. We have been in the market for 20 over years now. Now we are having 2 fully-stocked vans which most of the spare parts are available even if it is obsolete model.

 

We have many years of experience in Autogate and alarm repair, service, installation, and maintenance of  Beninca sliding autogate motor, telcoma sliding autogate motor, bsm S4 sliding auto gate motor, Celmer AC Sliding Gate Motor, G-Force AC1000 AC Sliding Gate Opener, MAG AC Sliding SL100ACP Heavy Duty and DEA Sliding Gate System DEA Gulliver 1500 Sliding Auto Gate, BFT, FAAC.

 

Reputable Autogate Company

 

We are gate & autogate company. With offices in Puchong, Kepong and Cheras, we can provide services to customers in the klang valley areas. Ampang, Bangsar, Bandar Baru Selayang, Bandar Sri Damansara, Bandar Utama, Batu Caves, Bukit Damansara, Bukit Kiara, Bangi, Cheras, Damansara Jaya, Damansara Town Centre, Damansara Utama, Gombak, Kajang, Kepong, Klang, Kota Damansara, Kuala Lumpur, Lembah Beringin, Maluri, Petaling Jaya, Puchong, Pudu, Semenyih, Segambut, Setapak, Sentul, Sri Hartamas, Sri Petaling, Sungai Buloh, Shah Alam, Subang Jaya, Sungai Besi, Taman Melawati, Taman Tun Dr Ismail, Rawang, USJ, Wangsa Maju

 

Footing Sliding Auto Gate

 

Jika anda mencari autogate Malaysia supplier atau pemasangan untuk kegunaan industri dan komersial maka anda telah sampai ke tempat yang betul. Kami adalah salah satu rangkaian terbesar dan paling komprehensif di Malaysia. Sudah diketahui bahawa autoggate system Malaysia yang diyakini dengan berkualiti tinggi, heavy duty autogate system dengan spare part autogate murah. Apa yang akan berlaku jika floor anda tidak cukup kuat untuk menyokong Sistem Autogate? Gear yang pada autogate sliding motor tersebut dengan mudah ia akan haus dan ia akan menyebabkan sistem autogate anda tidak berfungsi dengan baik. Sliding autogate motor, tapaknya adalah sangat penting kerana tapaknya yang akan menampung berat motor dan berat gate. Penggunaan teknik yang betul membuat autogate wiring, autogate footing dan install autogate sliding motor adalah sangat penting untuk membolehkan sistem tersebut bertahan bertahun tahun lamanya. Team kami yang mahir menggunakan teknik yang betul dalam setiap pemasangan dan kami tidak mengambil masa yang lama untuk menyiapkannya kerana ini sememangnya kepakaran kami.

 

Kami menyediakan perkhidmatan selepas jualan, juga menitikberatkan kepuasan pelanggan dan kualiti. Hanya autogate high quality sahaja dijual kepada pelanggan kami dan kami mempunyai autogate Malaysia review dan juga autogate Italy dimana ia terkenal di seluruh dunia untuk kualiti, ketahanan dan prestasinya.

Sliding Autogate Motor Promotion

 

Di EE Automation kami melakukan pemasangan autogate, service autogate dan membaiki semua jenis sistem autogate termasuk sliding autogate Malaysia, arm autogate dan underground autogate . Kami menawarkan autogate Malaysia promotion, dengan harga sistem autogate berpatutan untuk autogate installation for house, autogate installation for factory kerana ramai yang telah menghubungi kami untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik kami. Kami menyediakan pemasangan dan service umtuk pelbagai model dan brand auto gate systems termasuk Beninca sliding autogate motor, telcoma sliding autogate motor, bsm S4 sliding auto gate motor, Celmer AC Sliding Gate Motor, G-Force AC1000 AC Sliding Gate Opener, MAG AC Sliding SL100ACP Heavy Duty and DEA Sliding Gate System DEA Gulliver 1500 Sliding Auto Gate.

 

Best Sliding Autogate System

 

Autogate yang kami pasang sangat tahan lama, 10 tahun guna pun tiada masalah, autogate ini memudahkan urusan anda, pada waktu hujan anda tidak perlu turun daripada kereta tunggu membuka gate. Dapatkannya sekarang, hubungi EE Automation di 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 atau layari https://www.eeautomation.com.my. sekarang untuk keperluan autogate anda. Lawati kami di EE Automation & Technology Sdn Bhd 33, Jalan Puteri 1/8, Bandar Puteri Puchong, 47150 Puchong, Selangor.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel 1: 03 - 8062 5891
Tel 2: 03 - 8052 1200
Mobile: 012 - 405 8791
Mobile: 016 - 639 2272

Email: eecctv9@gmail.com

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Us Now
WhatsApp us