Autogate Specialist
Call Us: 03 – 8062 5891

High Quality Gate Bottom Wheels, Bearings, Roller & Mexigate Autogate System Made In Malaysia

High Quality Gate Bottom Wheels, Bearings, Roller & Mexigate Autogate System Made In Malaysia

 

Semalam selesai melakukan autogate service repair sekaligus menukar roda folding gate untuk customer di Sungai Besi, sebenarnya customer punya autogate tak buka, kami datang untuk melakukan troubleeshooting bagi masalah autogate yang dihadapi customer dan kami dapati autogate control panel telah rosak, jadi kami menggantikannnya, kami boleh terus menggantikannya kerana semua autogate spare parts seperti autogate control panel, autogate transformer, autogate remote control, autogate dc motor, autogate stopper dimana semuanya ada didalam van service kami. Setelah kami menggantikkan bahagian yang rosak, kami akan cuba autogate tersebut untuk memastikan ia berfungsi dengan baik, semasa autogate bergerak tiba-tiba folding gate bottom wheel tersebut melompat keluar daripada trek, customer juga beritahu ia sudah terjadi beberapa kali. Ini jika terus dibiarkan ia akan mendatangkan banyak masalah antaranya gate boleh terjatuh dan autogate boleh rosak. Dengan gate bottom wheels yang kami telah standby didalam van service kami, kami terus menukarnya, ia ditukarkan dengan high quality bottom wheel yang mempunyai double bearing made in Malaysia daripada johor.

 

 

Folding Gates, Pagar jenis ini selalu mendapat masalah. Roda sentiasa melompat dari trek. Kami mempunyai teknik khas dan paling canggih untuk menyelesaikan masalah ini. Apabila roda bawah gate tidak bergerak dengan lancar, ia boleh menjadi punya kepada kerosakkan sistem autogate.

 

Expert Autogate System

 

Kami pakar dalam membaiki autogate, menggantikan roda bawah / roller dan bearing. Juruteknik kami yang mahir mempelbagaikan skill mereka untuk menyelesaikan setiap masalah autogate dan gate anda. Kami menggunakan roda bawah yang berkualiti tinggi, tahan karat, lebih tebal dan keras. Anda boleh percaya dengan kualiti kerja kami, kerana beribu unit rumah serta kilang telah mendapatkan perkhidmatan kami.

 

Autogate Malaysia Review

 

Gate anda ada masalah? Autogate tak berfungsi? Jangan risau, kami ada menyelesaiannya, kami melakukan service repair autogate Selangor untuk autogate repair di Puchong, autogate repair Subang Jaya, autoagte repair Shah Alam, autogate repair Klang serta di area Lembah Klang dan di area KL, kami juga boleh melakukan service repair autogate KL, anda boleh mendapatkan service autogate kami untuk penyelesaian semua masalah autogate anda.

 

Reputable Autogate Company

 

Kami melihat kerja melalui penyelesaian akhir, kami akan menjalankan beberapa ujian dan pemeriksaan untuk memastikan sistem autogate anda berjalan dengan sempurna pada setiap masa Hubungi EE Automation di talian 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 atau layari www.eeautomation.com.my untuk keperluan autogate anda. Anda boleh datang terus ke bilik pameran kami di EE Automation & Technology Sdn Bhd 33, Jalan Puteri 1/8, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel 1: 03 - 8062 5891
Tel 2: 03 - 8052 1200
Mobile: 012 - 405 8791
Mobile: 016 - 639 2272

Email: eecctv9@gmail.com

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Us Now
WhatsApp us