Autogate Specialist
Call Us: 03 – 8062 5891

Gate & Autogate Repair & Installation In Klang Valley – Replacing Gate Bearing, Bottom Wheels & Mexigate Autogate System

Gate & Autogate Repair & Installation In Klang Valley – Replacing Gate Bearing, Bottom Wheels & Mexigate Autogate System

 

 

Kami pagi tadi kami baru selesai menukar bearing untuk customer di Sunway, customer ini masalah dengan gate dan autogate, beliau mencari syarikat yang boleh automatic gate repair dan sekali pemasangan autogate system, apabila menghubungi tukang besi untuk replace bearing gate, tetapi tukang besi tidak tahu apa-apa mengenai autogate system. Kemudian beliau menghubungi pula syarikat autogate untuk repair gate dan install autogate system tetapi mereka tidak tahu bagaimana untuk repair gate customer. Apabila customer tahu syarikat kami boleh melakukan gate repair dan autogate installation, beliau terus deal dengan kami untuk membaiki gate beliau, kami menggunakan high quality gate bearing buatan Malaysia daripada Johor. Sebelum ini beliau menggunakan underground autogate system setelah lebih 15 tahun dan kini sudah ada masalah, beliau ingin tukar kepada sistem baharu yang menggunakan arm autogate system kerana jiran-jirannya semua sudah menggunakan sistem baharu, kami menggantikan dengan Mexigate Super Heavy Duty Autogate System juga made in Malaysia yang diyakini dengan ketahananya dan ia boleh digunakan lebih 10 tahun tanpa masalah, spare parts autogate seperti automatic gate, auto gate motor, autogate motor, automatic gate control system,autogate control panel, automatic gate control system, autogate transformer, autogate remote control, autogate stopper dan macam-macam lagi, jadi anda tidak perlu risau.

 

 

Sekiranya anda mendapati gate atau autogate anda tidak boleh ditutup dengan baik, berkemungkinan ia berpunca daripada masalah gate bearing atau autogate anda. apabila anda memeriksa dan mendapati bearing gate anda masih okay, ia mungkin berpunya daripada autogate system anda. Jika anda tidak pasti, lebih baik dengan menghubungi mereka yang lebih pakar, jikaanda tidak bertindak dengan cepat, gate anda boleh jatuh pada bila-bila masa sahaja, mungkin boleh menghempap kereta anda atau sesiapa yang berdekatan dengannya. Jangan seperti customer kami sebelum ini, gate hampir jatuh kerana ada masalah dengan bearing, jadi anda perlu cepat bertindak.

 

Automatic Gate Malaysia

 

Untuk service gate dan service repair auto gate system, gate motor repairs, auto gate motor repair , kami mempunyai penyelesaian autogate daripada underground autogate system seperti model underground Comex SE1, CEI swing underground, Victor, Power Gate, Door Mex, Supermax, Aprigate, Techno, Mag, Letron, Good 1, Ranger, Radeon, DKC, Snontec, arm auto gate system seperti model OAE Swing Auto Gate System, D’nor 212 Heavy Duty Swing and Folding Arm Auto Gate juga sliding autogate system dari mana autogate sliding motor kami mempunyai sliding autogate system Italy dan sliding autogate system Malaysia.

 

 

Auto Gate Promotion Price

 

Gate & Auto Gate Repair

 

Jangan risau jika anda mempunyai masalah gate dan autogate kerana kami boleh membantu anda boleh dapatkan perkhidmatan kami, Hubungi kami untuk mendapatkan berkhidmatan terbaik 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 atau layari https://www.eeautomation.com.my. Anda juga boleh datang ke showroom kami yang terletak di EE Automation & Technology Sdn Bhd 33, Jalan Puteri 1/8,Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor.

 

Kawasan auto gate repair kami meliputi: auto gate repair ampang, auto gate repair kota kemuning, auto gate, auto gate repair subang jaya, auto gate repair shah alam, auto gate repair cheras, auto gate repair kajang, auto gate repair bukit jelutong, auto gate repair in puncak alam, auto gate repair in saujana putra, auto gate repair in bangi, auto gate service, auto gate repair puchong, auto gate service, auto gate puchong, auto gate repair selayang, auto gate repair puchong.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel 1: 03 - 8062 5891
Tel 2: 03 - 8052 1200
Mobile: 012 - 405 8791
Mobile: 016 - 639 2272

Email: eecctv9@gmail.com

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Us Now
WhatsApp us