Call Us: 03 – 8062 5891

Found An Autogate System Where The Price Is Much Lower For The Same Item?

Found An Autogate System Where The Price Is Much Lower For The Same Item? It Turned Out To Be A Scam!

Rawang Mr Teoh Dapat Komponen Autogate Yang Secondhand

Mr Teoh daripada rawang yang ada masalah autogate arm yang baru dipasang pada 22/11/2018, dalam tempoh setahun sudah 2 kali autogate rosak. Customer rasa tak puas hati untuk tengok sendiri bahagian dalam arm auto gate motor, lagipun customer orang workshop, jadi tahu sedikit sebanyak. Apabila dibuka, customer tengok sepatutnya ada 4 skru penyambung pada autogate motor tapi ini cuma ada 2 skru itupun tak ketat. Customer call auto gate vendor yang pasang autogate rumahnya, tapi mereka kata autogate tak boleh baiki, suruh panggil auto gate installer lain untuk buat. Nampak tak ada yang tak kena dekat situ.

Rawang Auto Gate Repair
Repair Autogate Rawang

Kami minta customer untuk datang ke auto gate shop kami, technician kami buka dan tunjuk sendiri customer autogate motor tersebut sudah berusia lebih 5 tahun tapi customer baru pasang autogate tak sampai 2 tahun. Ini bermaksud original installer autogate rawang tersebut telah tukar auto gate mini dc motor dekat yang secondhand, sebab itu cepat rosak.

Auto Gate Repairers

Klang Pn Noni Hanya Guna Autogate 2 Tahun Sahaja

Pada mulanya customer ini hubungi kami untuk mencari arm auto gate spare parts. Customer hanya boleh pakai untuk tempoh kurang 2 tahun sahaja dan sekarang rosak. Original auto gate installer klang yang pasang autogate rumah customer dulu sudah tak buat autogate. Sekarang customer kena usaha untuk baiki autogate sendiri. Jenama autogate yang customer gunakan memang rare, spare parts autogate memang tak ada. Jalan terbaik tukar sistem autogate baru dengan FBM 929 Arm Autogate System kami.

Auto Gate Repair Klang
Auto Gate Installer Klang

Rawang En Rahman Beli Arm Autogate Set Secara Online Dan Tak Tahan Lama

Kes customer ini pula dimana customer beli autogate arm set di Lazada dan minta auto gate installer KL yang pasang. Sekarang baru setahun setengah sebelah autogate arm rosak, kami sarankan anda jangan beli autogate online, ini barang nak guna lama, lebih baik ada pergi auto gate showroom dan tengok sendiri. Sekiranya ada direct dengan reputable autogate company untuk install autogate system dan bila ada masalah autogate mereka boleh datang selesaikan masalah autogate rosak anda. Ini anda nak murah dengan beli online akhirnya anda kena bayar lebih untuk buat auto gate service repair. Atau kalau anda belia autogate dari auto gate supplier, mereka anda autogate spare parts, jika anda beli online, maca mana nak dapat autogate spare parts? Jadi macam customer ini, datang ke auto gate shop kami untuk beli original auto gate arm.

Baiki Autogate Rawang

Jenama Autogate DCMoto Tidak Ada Spare Parts

Customer ini menggunakan DCMoto Sliding Autogate Motor dan sekarang ada masalah autogate motor. Memang sparepart autogate dc moto brand susah dapat, macam yang kami cakap dengan customer, kalau anda dapat, macam ada kena nombor ekor. Lagipun customer sudah hubungi auto gate repairer klang valley, semua cakap benda yang sama, mereka tak boleh buat autogate dc moto repair service dan suggest untuk tukar kepada new sliding auto gate system. Kalau boleh baiki autogate dc moto ni pun, kos baiki autogate memang tinggi. Anda perlu buat perbandingan dan buat keputusan yang tepat. Seperti kami, kami akan terang a -z kepada customer.

Auto Gate Spare Parts KL

Simply Got Someone To Do It, End Up Damaging The Autogate

Kita tak boleh simply ambil mereka untuk baiki apa-apa masalah, kena panggil mereka yang berpengalaman. Macam customer ini di Kajang dimana simply minta tukang besi kajang untuk tukar roda bawah autogate dan mereka hanya replace one side auto gate roller sahaja. Sebelah folding gate design customer lebih tinggi dari side gate lagi satu. Akhirnya telah merosakkan gate hinges dan juga autogate system akibat pengerakkan gate yang tidak lancar. Sekarang kami bantu customer untuk repair gate hinges, buat auto gate wheels replacement dan repair auto gate system juga. Barulah semua menjalan dengan baik, malah lebih lancar.

Gate & Autogate Repair PJ

Contractor Tidak Tahu Adjust Autogate Alignment Lepas Tukar Roda

Sekiranya anda ingin membuat auto gate roller replacement dan mempunyai autogate system, sila minta auto gate company yang merupakan gate repair expert dan expert in autogate untuk melakukan customer. Elakkan jadi seperti customer ini di Bandar Kinrara yang minta gate contractor untuk tukar roda autogate tapi lepas tukar ada bunyi dan auto gate roller jump off track. Tukang besi mereka tak tahu apa-apa mengenai sistem autogate. Jangan buat dua kali kerja, senang ada hubungi sahaja kami, kami boleh selesaikan masalah pintu pagar dan masalah pintu pagar automatik untuk anda.

Auto Gate Repair Puchong

Macam-macam kes dalam industri kami dan ini selalu terjadi. Ada yang autogate installer bebas ini tidak menyediakan perkhidmatan selepas jualan, ada kes hit & run dimana auto gate installer lari lepas pasang dan auto gate repairer yang tak boleh selesaikan masalah autogate anda. Oleh itu, anda perlu memilih penjual autogate anda dengan bijak.

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Langkah 1: Tangkap beberapa gambar autogate dan nyatakan apa yang ada perlukan
Langkah 2: Whatsapp kepada 012- 405 8791
Langkah 3: Juruteknik kami akan menghubungi anda untuk appointment

Sekiranya ada ingin menggantikan underground swing auto gate system yang lama atau arm auto gate yang sudah rosak, lebih baik anda menggunakan FBM-929 Arm Autogate System kami.

Install Auto Gate System
Auto Gate Puchong

EE Automation & Technology Sdn Bhd
Showroom: 33, Jalan Puteri ⅛, Bandar Puteri
Puchong, 47100 Puchong, Selangor.
( Besides Giant Hypermarket) 
Hotline : 03 – 8062 5891 / 016-639 2272
Website: https://www.eeautomation.com.my

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now
WhatsApp us