Call Us: 03 – 8062 5891

FBM 328 Sliding Autogate System Installation To Replace The Faulty Sliding Motor

The Original Autogate Installer Has Gone Missing

Rasanya tahun lepas customer di Jalan 2/7, Taman Changkat Desa 68100 Gombak KL ini pernah minta harga pasang sliding autogate system, kami ada recommend FBM 328 Sliding Autogate System masa itu, kami memang terangkan a-z dari segi sliding autogate motor dan autogate components yang diberikan. Tapi masa itu customer tak buat dengna kami. Setelah 5 bulan macam tu tiba-tiba customer hubungi kami minta tengokkan sliding autogate motornya bermasalah, ada masa okay ada masalah autogate tak boleh buka langsung dan ada masa autogate open halfway. Cuba hubungi original auto gate installer tapi tak angkat call. Barulah customer sedar, jangan hanya tengok pada harga autogate tersebut, tak apa labur banyak sikit jangan dapat high quality autogate system dan heavy duty auto gate motor dengan autogate after sales service yang bagus.

Sliding Autogate Repair Gombak

Sekarang customer minta kami lakukan pemasangan autogate baru dengan FBM 328 Sliding Auto Gate System. Katanya taknak lagi baiki sliding autogate motor yang rendah kualitinya, takut nanti rosak balik lagi susah. Semasa datang buat pemasangan, kami pelik dengan cara sliding autogate motor sebelum ini dipasang, macam cincai pun ada kerja mereka. Kali ini, kami pasang fbm autogate baik-baik untuk customer.

Sliding Auto Gate Installer Gombak

Kami hanya supply best brand auto gate system sama ada sliding auto gate motor brands atau arm auto gate system brands dan high quality auto gate system. Sebab itu sistem autogate yang kami pasang, boleh tahan lama dan diyakini oleh ramai customer. Pelbagai masalah autogate juga telah kami jumpa dan menawarkan penyelesaian yang terbaik. Kami ada dekat dengan anda, auto gate repair near me untuk semua auto gate repair klang valley.

Pasang Autogate Gombak

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Langkah 1: Tangkap beberapa gambar autogate dan nyatakan apa yang ada perlukan
Langkah 2: Whatsapp kepada 012- 405 8791
Langkah 3: Juruteknik kami akan menghubungi anda untuk appointment

Sekiranya ada ingin sliding autogate motor atau nak pasang sliding autogate system baru, kami sangat recommend anda menggunakan FBM 328 Sliding Autogate System.

EE Automation & Technology Sdn Bhd
Showroom: 33, Jalan Puteri ⅛, Bandar Puteri
Puchong, 47100 Puchong, Selangor.
( Besides Giant Hypermarket)
Hotline : 03 – 8062 5891 / 016-639 2272
Website:https://www.eeautomation.com.my

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Now
WhatsApp us