Autogate Specialist
Call Us: 03 – 8062 5891

Direct Settled Autogate Problem On Site In Rawang Area

Install FBM 329 Sliding Autogate System On The Spot

Mencari penyelesaian masalah autogate anda yang boleh auto gate repair on the spot, tidak mahu tunggu sampai berhari-hari? Anda telah datang ke tempat yang betul. Selalunya rumah-rumah customer yang kami pergi untuk baiki autogate rosak yang mana kami bukan original installer auto gate mereka dan kebanyakan original installer autogate klang valley mereka tidak dapat dihubungi atau sudah tak buat business autogate lagi. Kenapa kami boleh terus auto gate repair service on the service, sebabnya kami sentiasa bawa auto gate spare parts untuk semua model autogate dan brand autogate seperti auto gate control board, auto gate remote control, auto gate transformer, auto gate arm motor dan juga autogate set baru sama ada FBM 929 Arm Autogate System atau FBM 328 Sliding Autogate System.

Auto Gate Repair Rawang

Contohnya kes customer ini di jalan abadi, kg melayu batu16, rawang selangor dimana ada auto gate sliding motor problem, memang sebelum ini ada panggil auto gate repairer rawang, mereka ada datang checking sliding gate motor dan beritahu yang sliding auto gate gearbox problem, lebih baik replace new sliding gate system. Mula-mula memang customer minta mereka pasang autogate baru terus, tapi tak boleh, mereka kata kena tunggu dalam seminggu, kena cari sliding auto gate supplier dulu untuk beli motor baru. Sliding gate design customer agak besar, tak akan selama seminggu kena buka manual, itu yang customer taknak dan terus hubungi kami. Dengan kami customer minta untuk checking dulu masalah autogate tersebut. Memang ada masalah dengan sliding auto gate motor gear dan auto gate control system, kami recommend customer untuk pasang sistem autogate baru dan tunjukkan sistem yang akan kami pasang. Tak cakap banyak, customer terus setuju untuk FBM 328 Sliding Autogate System kami.

Install Autogate Rawang

Anda mencari heavy duty automatic gate motor dan long lasting auto gate system? EE Automation adalah pilihan terbaik untuk pasang autogate rumah anda. Kami mempunyai automatic gate system sesuai untuk sliding auto gate design, swing auto gate design dan folding auto gate design, beritahu sahaja bila anda ingin melakukan pemasangan autogate, semua sistem kami ready stock, bila-bila masa sahaja boleh pasang, tak perlu tunggu daripada pada autogate supplier.

Rawang Autogate Service

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Langkah 1: Tangkap beberapa gambar autogate dan nyatakan apa yang ada perlukan
Langkah 2: Whatsapp kepada 012- 405 8791
Langkah 3: Juruteknik kami akan menghubungi anda untuk appointment

Sekiranya ada ingin menggantikan underground swing auto gate system yang lama atau arm auto gate yang sudah rosak, lebih baik anda menggunakan FBM-929 Arm Autogate System kami.

EE Automation & Technology Sdn Bhd
Showroom: 33, Jalan Puteri ⅛, Bandar Puteri
Puchong, 47100 Puchong, Selangor.
( Besides Giant Hypermarket)
Hotline : 03 – 8062 5891 / 016-639 2272
Website:https://www.eeautomation.com.my

Pasang Autogate Jalan 6/5 Bandar Tasik Puteri Rawang Selangor, Top Auto gate installer jalan str 1 saujana teknologi rawang 48000 rawang, servis baiki autogate Jalan MR 1/21 Taman M-Residensi 48020 Rawang, autogate repair service jalan Rp 11/1 Taman rawang perdana Selangor, harga autogate Jalan TP3 Taman Tun Perak Rawang, auto gate installation price Jalan MR 1/28 Taman M-Residensi Rawang 48020, auto gate services jalan permata 6 kg permata kundang 48050 rawang selangor, auto gate installation jalan KE 1/2 Kota Emerald 48030 Rawang,Selangor, top auto gate company Jalan Kekwa 3 Bandar Bukit Beruntung 48300 Rawang, auto gate installer jalan MR 1/10 M Residence Rawang.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel 1: 03 - 8062 5891
Tel 2: 03 - 8052 1200
Mobile: 012 - 405 8791
Mobile: 016 - 639 2272

Email: eecctv9@gmail.com

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Us Now
WhatsApp us