Call Us: 03 – 8062 5891

Choose Reliable Autogate Company with proven track record (Avoid Fly-by-Night Installer)

Choose Reliable Autogate Company with proven track record (Avoid Fly-by-Night Installer)

 

Masih tercari-cari syarikat autogate yang boleh dipercayai, EE Automation adalah jawapannya, kami mempunyai showroom dan bengkel kami sendiri dengan 3 tingkat bangunan milik kami sendiri bukannya sewa yang terletak di Bandar Puteri Puchong. Di showroom kami, kami memyimpan pelbagai jenis autogate spare part Dari autogate arm untuk semua brand, autogate control panel, autogate gear, autogate remote control sehingga ke spare part underground autogate untuk semua model kami miliki. Kami juga mempunyai pelbagai jenis model dan jenama autogate sama autogate malaysia atau autogate Italy. Kami biasanya menyimpan alat ganti selama 10-15 tahun. Itulah berapa lama kita menyimpan setiap bahagian dalam stok. Jika pihak pemasang autogate anda telah hilang dan anda memerlukan sebarang alat ganti, hanya WhatsApp foto kepada kami. Kami akan membantu untuk mendapatkannya untuk anda.

 

 

EE Automation merupakan pembekal autogate, melakukan pemasangan autogate dan membaiki semua jenis sistem autogate termasuk sliding autogate, swing ate and underground autogate sistem. Kami mempunyai sekurang-kurangnya 50 set sistem Mexigate Autogate yang boleh didapati pada bila-bila masa. Kami akan membawa unit spare semasa pemasangan, jadi anda boleh yakinkan sistem autogate anda adalah baru dan dalam keadaan berfungsi baik.

 

Best Brand Autogate Malaysia

 

Tidak semua autogate company mempunyai showroom dan spare autogate mereka sendiri, ada diantara mereka yang melakukan service dengan hanya menggunakan kereta dan semua peralatan mereka menyimpannya didalam kereta, jika perlu sahaja baru mereka membeli spare part kepada autogate supplier. Mereka juga tiada stok baru, jika ada pelanggan yang menginginkan pemasangan baru mereka beli dan ada juga yang menukar komponen didalamnya dengan barangan yang seondhand dan menjualnya kepada pelanggan, pelanggan hanya tengok luaran sahaja, tetapi komponen didalamnya mereka tidak tahu, tidak sampai setahun autogate system tersebut menghadapi masalah. Kadang ada setengah syarikat autogate ini, mereka bertukar perniagaan, tahun ini mereka pasang autogate jika terdapat masalah, pelanggan selalu merungut mereka akan tukar perniagaan lain, contoh jual barang komputer, baju dan macam-macam lagi. Jadi anda perlu berhata-hati, murah memang murah tetapi macam service nanti, anda perlu fikir mengenai itu.

 

Reliable Autogate Company

 

Which Autogate to buy? Which autogate is best? Which brand autogate brand shall i buy?Where can i buy quality autogate? Which Autogate company is the best? Which autogate installer is realiable? Which autogate company is trustworthy?

Yang Mana Autogate untuk membeli? Mana Autogate yang terbaik? Jenama autogate yang mana harus saya beli? Di mana saya boleh membeli autogate berkualiti? Syarikat Autogate yang terbaik? Pemasang autogate yang mana yang boleh dipercayai? Syarikat autogate mana yang boleh dipercayai?

Ini mungkin adalah soalan paling kerap ditanya daripada mereka yang mencari sistem autogate di malaysia dan mahu mengetahui maklumat mengenai sistem autogate untuk membeli. Nama syarikat autogate terbaik akan keluar daripada setiap soalan yang ditanya, jadi syarikat itulah yang anda perlu percaya untuk berurusan dengan mereka.

EE Automation merupakan pembekal autogate, melakukan pemasangan autogate dan membaiki semua jenis sistem autogate termasuk sliding autogate, swing ate and underground autogate sistem. Sekiranya terdapat masalah autogate yang memerlukan bahagian yang perlu diganti kami ada alat ganti autogate dan untuk kami melakukan service repair autogate for house, kami boleh terus ke rumah anda untuk mengenalpasti punca kerosakkan dan kami boleh terus mengantikan bahagian yang rosak dengan cepat kerana juruteknik kami telah membawa semua spare part autogate didalam van mereka. Kami sentiasa memberikan perkhidmatan yang terbaik. Hubungi EE Automation di talian 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 atau layari https://www.eeautomation.com.my. Anda boleh datang terus ke bilik pameran kami yang beralamat di EE Automation & Technology Sdn Bhd 33, Jalan Puteri 1/8, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed