Call Us: 03 – 8062 5891

Boleh Ke Baiki Underground Autogate Lama? Ada Lagi Spare Parts Untuk Underground Autogate?

Boleh Ke Baiki Underground Autogate Lama? Ada Lagi Spare Parts Untuk Underground Autogate?

Anda pernah menggunakan sistem autogate lama underground swing autogate system sebelum ini? Sudah lebih 10 tahun anda guna mesti ada masalah autogate rosakkan. Itu perkara biasa untuk sistem autogate yang telah lama digunakan. Bolehlah fikirkan untuk pasang autogate rumah baru. Tapi kalau anda tetap nak repair old underground autogate kami ada spare parts for underground autogate availabe di autogate shop klang valley kami.

Autogate Repair Sri Petaling

Jumpa lagi customer di Lorong PJA 10/7b, Bandar Sri Subang, Sri Petaling dimana customer pengguna aprigate underground swing gate system, sebelum ini kami pernah tukar underground mini dc motor, tak lama pun, dalam bulan lepas. Dan kali ini customer call kami, mungkin ada masalah dengan underground autogate center, sebab autogate tak auto lock. Itu yang kami datang checking, memang betul underground autogate auto lock problem. Sekarang baru customer decide nak pasang autogate baru, guna fbm arm autogate, sebelum ini lagi kami dah recommend untuk replace new autogate system, tak guna baiki barang yang dah lama, nanti kana rosak semula.

Auto Gate Spare Parts KL

Memang kami akan recommend pasang autogate baru kalau ada masalah dengan underground autogate yang dah belasan tahun mereka guna. Underground swing auto gate system ni kan sistem lama, dah tak ramai yang pakai, spare parts autogate dah limited itu yang underground auto gate repair cost agak tinggi dan tak semua auto gate installer, auto gate repair boleh buat.

Auto Gate Installer Sri Petaling

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Langkah 1: Tangkap beberapa gambar autogate dan nyatakan apa yang ada perlukan
Langkah 2: Whatsapp kepada 012- 405 8791
Langkah 3: Juruteknik kami akan menghubungi anda untuk appointment

Sekiranya ada ingin menggantikan underground swing auto gate system yang lama atau arm auto gate yang sudah rosak, kami sangat menggunakan FBM-929 Arm Autogate System kami.

Auto Gate Installation Service
Heavy Duty Autogate Arm

EE Automation & Technology Sdn Bhd
Showroom: 33, Jalan Puteri ⅛, Bandar Puteri
Puchong, 47100 Puchong, Selangor.
( Besides Giant Hypermarket)
Hotline : 03 – 8062 5891 / 016-639 2272
Website: https://www.eeautomation.com.my

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now ButtonCall Now
WhatsApp us