Call Us: 03 – 8062 5891

Autogate Specialist Malaysia – We are the Autogate Service and Repair Specialist

Autogate Specialist Malaysia – We are the Autogate Service and Repair Specialist

 

Selesai satu projek besar pemasang autogate di sebuah kilang roti di Pulau Indah, mereka bukan sahaja mempunyai masalah dengan sistem autogate mereka juga mempunyai masalah dengan bottom wheel. Semasa kami ingin menolak gate, punyalah susah sampai 5 orang tolak pun tak boleh jalan, berat gate 3000 kg guna autogate yang tidak bersesuaian, begitu juga dengan rodanya, low quality punya roda. Jadi kami menukar roda bawah dengan high quality bottm wheel yang mempunyai double bearing yang direka khas buatan Malaysia dimana sesuai untuk gate seperti ini yang panjang dan berat.

 

 

Adakah selamat untuk mengendalikan Gate anda dengan Bearing Roda bawah yang rosak?

Kemungkinan adalah apabila anda mula mendengar bunyi yang kuat dari gate anda, anda pasti akan fikir ia adalah masalah autogate. Wheel bearing membantu gate dibuka dengan lancar. Symptom yang paling biasa dengan wheel bearing yang bermasalah adalah terdapat bunyi yang kuat. Kedengarannya seperti logam mengesir logam. Kegagalan roda bawah gate anda adalah punca autogate anda lebih cepat rosak daripada biasa. Jika terdapat wheel bearing yang hilang, sangat tidak mengesyorkan untuk mengendalikan gate sama sekali kerana gate boleh jatuh sepenuhnya semasa gate bergerak.

 

Industrial Autogate System

 

Tidak seperti syarikat autogate yang lain, EE Automation akan membuat kajian terlebih dahulu sebelum melakukan pemasangan Pasukan EE Automation terdiri daripada jurutera dan juruteknik yang terlatih secara profesional. Juruteknik kami yang berpengalaman akan membawa spare part autogate dengan mereka, supaya kami boleh memastikan autogate rosak dan masalah autogate anda dapat diperbaiki dengan segera. Kami menyediakan perkhidmatan selepas jualan, juga menitikberatkan kepuasan pelanggan dan kualiti. Hanya autogate high quality sahaja dijual kepada pelanggan kami.

 

Autogate Expert Malaysia

 

Hubungi EE Automation di talian 03 – 8062 5891 / 016 – 639 2272 untuk keperluan autogate andadan layari https://www.eeautomation.com.my. Anda boleh datang terus ke bilik pameran kami yang beralamat di EE Automation & Technology Sdn Bhd 33, Jalan Puteri 1/8, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed