Call Us: 03 – 8062 5891

Auto Gate Roller Jump Off Track – We Do Autogate Roller Replacement In Putra Heights

Masalah gate roller jump off track? Ini sering berlaku kepada mereka yang menggunakan folding gate design dan hampir setiap hari juga kami menyelesaikan masalah gate folding gate roller tercabut, auto gate wheel jump off track, autogate wheel damaged, gate hinges lah kami memang pakar untuk gate repair dan auto gate repair. Call sahaja kami dan beritahu apa sahaja masalah yang berkenaan gate dan autogate.

Putra Heights Auto Gate Repair

Tengok pada gambar di hantar oleh customer di Putra Bistari, Putra Height, setiap kali auto gate dibuka gate bottom wheel akan melompat keluar daripada track, padahal customer baru sahaja tukar gate tahun lepas, roda bawah pun masih baru lagi, macam mana cepat sangat boleh ada problem? Kini sebabnya contractor beri roda yang tiada kualiti, low quality autogate wheels. Jadi sekarang kami menggantikan high quality autogate roller, ada double bearing kat dalam, buatan Malaysia, memang boleh tahan lama. Kami juga akan adjust semula autogate level dan alignment supaya gate dan autogate bergerak lancar.

Putra Heights Auto Gate Repair

Adakah anda sedang mencari reputable auto hate company, reliable auto gate system? Autogate tak berfungsi? Pihak Pemasang autogate anda telah hilang? Autogate contractor anda tidak mempunyai kemahiran dan alatan untuk melakukan pekerjaan itu? Jangan risau, kami ada di sini untuk membantu.

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Langkah 1: Tangkap beberapa gambar autogate dan nyatakan apa yang ada perlukan
Langkah 2: Whatsapp kepada 012- 405 8791
Langkah 3: Juruteknik kami akan menghubungi anda untuk appointment

Sekiranya ada ingin menggantikan underground swing auto gate system yang lama atau arm auto gate yang sudah rosak, lebih baik anda menggunakan FBM-929 Arm Autogate System kami.

EE Automation & Technology Sdn Bhd
Showroom: 33, Jalan Puteri ⅛, Bandar Puteri
Puchong, 47100 Puchong, Selangor.
( Besides Giant Hypermarket) 
Hotline : 03 – 8062 5891 / 016-639 2272
Website: https://www.eeautomation.com.my

Supply and replace autogate wheels in Jalan Putra Bistari 2/5H, Seksyen 2 Putra Heights, 47650 Subang Jaya, Bandar Putra Heights, Bandar Sunway, Bandar Utama, Bayu Tower (Saujana Residency) , Empire Subang, Subang Avenue, Subang Height, Subang Hi-Tech Industrial Park, Subang Jaya, Subang Jaya – Beg Berkunci, Subang Jaya – Peti Surat, Subang Jaya – Seksyen SS 12 – 19, Subang Jaya – USJ 1 – 4, Subang Jaya – USJ 12, Subang Jaya – USJ 13, Subang Jaya – USJ 14, Subang Jaya – USJ 15, Subang Jaya – USJ 16, Subang Jaya – USJ 17, Subang Jaya – USJ 18, Subang Jaya – USJ 19, Subang Jaya – USJ 20, Subang Jaya – USJ 21, Subang Jaya – USJ 22, Subang Jaya – USJ 23, Subang Jaya – USJ 24, Subang Jaya – USJ 5 – 8, Subang Jaya – USJ 9 – 11, Sungai Penaga Industrial Park, Sunway South Quay, Suria Tower (Saujana Residency), Taman Indah Subang UEP, Taman Industri Subang, Taman Industri Subang, Taman Metropark, Taman Mutiara Subang, Taman Perindustrian Teknologi Tinggi Subang, Taman Perindustrian UEP, Taman Pinggiran USJ, Taman Seri Subang, Taman Subang, Taman Subang Indah, Taman Subang Mas, Taman Subang Mewah, Taman Subang Permai, Taman Sunway South Quay, Taman USJ Heights, Taman Wangsa Baiduri.

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now
WhatsApp us