Call Us: 03 – 8062 5891

Auto Gate Installation & Service Repair Specialist – We Recommend FBM Brand

Auto Gate Installation & Service Repair Specialist – We Recommend FBM Brand

Anda boleh tengok keadaan OAE 333a arm autogate customer ini di Jalan Putra Permai, Seksyen 10/2d Putra Height dua side oae arm autogate pun ada problem, walaupun yang right side oae 333a arm tu baru tukar tahun lepas. Pelik customer baru tukar dah rosak, bila call oae auto gate installer putra height yang pasang swing autogate katanya sudah habis warranty dan salahkan customer kata pakai ganaslah itulah inilah. Customer panggil orang yang sama pasang dulu dan yang tukar oae arm autogate sebelah kanan tu tahun lepas.

Arm Auto Gate Repair Putra Height

Sekarang dua-dua oae auto gate motor dah rosak, customer cari reputable autogate company & reliable auto gate system jumpalah EE Automation. Kami recommend kan FBM 929 Heavy Duty Arm Autogate System dengan harga autogate termasuk pasang kami tawarkan. Dari OAE 333A arm kami gantikan dengan FBM 929 Arm Autogate System sebab kedua-dua OAE arm customer ini tak berfungsi dengan baik jadi minta kami tukar kepada arm yang lebih tahan lasak.

OAE Auto Gate Repair Putra Height

Dapatkan auto gate service near me atau auto gate repair near me untuk menyelesaikan masalah autogate anda. Kami berada untuk auto gate repair putra height, auto gate repair subang jaya, auto gate repair petaling jaya, auto gate repair klang yang menawarkan auto gate repair price yang berpatutan.

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Valley! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Langkah 1: Tangkap beberapa gambar autogate dan nyatakan apa yang ada perlukan
Langkah 2: Whatsapp kepada 012- 405 8791
Langkah 3: Juruteknik kami akan menghubungi anda untuk appointment

Sekiranya ada ingin menggantikan underground swing auto gate system yang lama atau arm auto gate yang sudah rosak, lebih baik anda menggunakan FBM-929 Arm Autogate System kami.

Auto Gate Installation Service
Heavy Duty Autogate Arm

EE Automation & Technology Sdn Bhd
Showroom: 33, Jalan Puteri ⅛, Bandar Puteri
Puchong, 47100 Puchong, Selangor.
( Besides Giant Hypermarket)
Hotline : 03 – 8062 5891 / 016-639 2272
Website: https://www.eeautomation.com.my

Youtube: https://youtu.be/7yXJFafhczo / https://youtu.be/nvSifMMO9Jk

Leave a Reply

About Us

EE Automation is a supplier and installer of Security Systems including CCTV systems, Alarm systems, Door Access Systems, Barrier Gate Systems, and MATV.EE Automation has been in business since 1998 and has become a nationally recognized leader in the security industry and has partnered with companies like Super Guard, Skycam, Samsung, Paradox and Panasonic. Our area of services include Kuala Kumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), Puchong, Shah Alam and Cheras.

Find out more about us here.

Contact Us

Call Us Now!
03 – 8062 5891

EE Automation & Technology Sdn Bhd

33, Jalan Puteri 1/8,
Bandar Puteri Puchong,
47100 Puchong, Selangor
(Next to Giant/ Behind Hotel 99)

Tel: +60 3-8062 5891
Fax: +60 3-8052 1200
Mobile: +60 12-405 8791
Mobile: +60 16-639 2272

Email: info@eeautomation.com.my

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Call Now
WhatsApp us